Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii cu echipamente wireline electrice de la SGS – realizați sarcini esențiale și obțineți informații importante despre sonda dumneavoastră pentru a îmbunătăți eficiența și a crește productivitatea.

Wireline este un cablu electric de mare rezistență, cu un singur conductor, care este coborât în sondă. Poate fi utilizat pentru a coborî în sondă echipamente, cum ar fi perforatoarele cu substanță explozivă, și pentru a furniza citiri ale datelor importante. Serviciile noastre cu echipamente wireline electrice pot fi utilizate pentru a realiza sarcini esențiale și pentru a furniza informații necesare pentru luarea unor decizii importante. Ele vă asigură tehnologia de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți eficiența și pentru a crește productivitatea în orice piață.

De ce să alegeți servicii cu echipamente wireline electrice de la SGS?

Serviciile noastre cu echipamente wireline electrice pot fi utilizate pentru a presta o gamă variată de servicii, printre care:

  • Servicii de perforare prin tubing și sisteme de perforatoare în tub protector și sisteme cu detonații multiple
  • Servicii pentru integritatea sondelor, inclusiv înregistrarea indicațiilor privind evaluarea cimentului, evaluarea diametrului tubajului, evaluarea grosimii și coroziunii tubajului și detectarea scurgerilor
  • Servicii de recuperare a burlanelor (prin procedee explozive, termice și chimice), ce implică servicii în punctul liber/de blocare a prăjinilor de foraj, cuțite de burlane și țevi, utilaje de găurire a tubajului și tăierea burlanelor
  • Servicii de echipare, de intervenție la sonde și de părăsire a acestora, ce includ montarea dopurilor de ciment/pacherilor/inelelor de reținere și utilizarea lingurilor de cimentare
  • Înregistrarea producției în mod afișare exploatare (SRO) sau memorare, cu instrumente de înregistrare la temperatură și presiune ridicată, interpretare și analiză, analiza probelor de sondă și metoda neutronilor pulsați
  • Înregistrare video a activității în sondă

Echipamentele noastre wireline pot fi utilizate în medii izolate și ostile. Noi vom adapta echipamentele pentru a rezolva problemele legate de acces sau logistică.

Specialiștii noștri calificați pot realiza operațiuni cu software standard pentru achiziții de sonde tubate și pot interpreta rezultate dacă este nevoie, așadar puteți avea siguranța că veți valorifica la maximum datele primite.

Serviciile sunt oferite de noi și de terți. Avem acces la o rețea extinsă de furnizori de echipamente, așadar puteți avea siguranța că le vom utiliza pe cele potrivite.

Experiență fără egal în serviciile pentru petrol și gaze

În calitate de lider mondial în testare, inspecție, verificare şi certificare, avem o experienţă vastă în sectorul de petrol și gaze. Dispunem de resursele și de competențele tehnice necesare pentru a sprijini o gamă largă de servicii de explorare, exploatare, producție și distribuție.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre cu echipamente wireline electrice.