Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii pentru sonde tubate de la SGS - creșteți productivitatea sondei dumneavoastră, de la forare până la părăsirea ei.

Pentru a rămâne productivă, o sondă necesită întreținere și supraveghere pe toată durata de exploatare. Serviciile noastre pentru sonde tubate vă permit să derulați operații de întreținere și să obțineți date necesare pentru a lua decizii esențiale privind gestionarea lor.

Serviciile noastre independente de tip wireline sunt convenabile, rentabile și flexibile. Acestea acoperă durata de funcționare a sondei, de la echipare și extracție până la scoaterea din uz a acesteia.

Noi oferim servicii de tip slickline cu acționare mecanică pentru intervenții la sondă și servicii de tip wireline cu cablu electric, care utilizează tehnologie avansată, pentru colectare de date și alte misiuni esențiale. Pe lângă unitățile clasice singulare, noi furnizăm unități combinate modulare și mixte slickline/wireline cu cablu electric pentru flexibilitate sporită și pentru o amprentă de carbon redusă.

Cu o vastă experiență în ceea ce privește desfășurarea activității în medii izolate și ostile și având acces la o rețea extinsă de furnizori, noi ne putem adapta echipamentele pentru a corespunde cerințelor dumneavoastră specifice și pentru a vă furniza soluția cea mai eficientă. Oferim servicii interne și terțe adecvate proiectului și preferințelor dumneavoastră.

Avem peste 20 de ani de experiență onshore furnizând servicii pentru sonde tubate industriei de petrol și gaze din Australia și din regiunea Asia-Pacific, iar acum desfășurăm operațiuni în șapte țări. Noi vă putem ajuta în ceea ce privește echiparea, integritatea, extracția, intervenția la sonde și scoaterea din uz a acestora.

În calitate de lider mondial în serviciile pentru petrol și gaze, noi avem resursele și competențele tehnice necesare pentru a vă ajuta să faceți sonda cât mai productivă.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre pentru sonde tubate.