Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS reduce riscurile dumneavoastră legate de aprovizionare prin verificarea abilităţii furnizorilor dumneavoastră de a satisface cerinţele lor contractuale în materie de calitate, cantitate şi livrare.

Realizăm audituri în numele organizaţiilor precum Producţia globală responsabilă acreditată (WRAP), şi ne asigurăm totodată că furnizorii respectă instrucţiunile dumneavoastră în materie de responsabilitate socială corporatistă.

Pentru a vă ajuta să înţelegeţi capacităţile şi condiţiile fabricilor deţinute de furnizori înainte de a lua decizii de afaceri importante, vă oferim următoarele servicii:

Evaluarea codului de conduită

Realizăm audituri de conformitate în domeniul responsabilităţii sociale pentru a garanta faptul că partenerii dumneavoastră de afaceri respectă angajamentul companiei dumneavoastră în materie de responsabilitate socială. Aplicarea conceptului de responsabilitate socială implică stabilirea şi menţinerea conformităţii cu codul de conduită, drepturile umane şi cerinţele etice. Întrucât conformitatea scade riscul dumneavoastră de a contribui la daune sociale sau de mediu, situaţia ideală este aceea în care întregul dumneavoastră lanţ de aprovizionare se conformează programului.

Pentru a fi eficace, programul dumneavoastră de responsabilitate socială trebuie să fie caracterizat de transparenţă, angajarea părţilor interesate şi o abordare sistematică, pe termen lung. Folosirea serviciilor noastre independente de audit ajută la validarea transparenţei, consistenţei şi integrităţii. Am fost acreditaţi pentru realizarea de audituri de către următoarele organizaţii:

  • Aussenhandelsvereinigung des Deutschen Einzelhandels e.V. (AVE) – asociaţia de comerţ exterior a comercianţilor cu amănuntul din Germania
  • amfori BSCI: amfori BSCI este un sistem de management al lanţului de aprovizionare, care ajută companiile să acţioneze în sensul comformităţii sociale şi al îmbunătăţirilor la nivelul fabricilor şi fermelor din lanţurile lor de aprovizionare globale.
  • Iniţiativa de comerţ etic (ETI) - o alianţă de mărci globale, comercianţi cu amănuntul, sindicate comerciale, organizaţii militante şi instituţii filantropice
  • Iniţiativa de Conformitate şi Sustenabilitate (ICS) - administrată sub îndrumarea Federaţiei franceze de comercianţi cu amănuntul (FCD).
  • WRAP - o întreprindere independentă, non-profit

Evaluarea calităţii fabricii

Acest serviciu vă permite să verificaţi capacitatea unui fabricant de a îndeplini condiţiile dumneavoastră contractuale cu privire la siguranţă, calitate, performanţă, cantitate şi livrare. Putem adapta aceste evaluări la cerinţele dumneavoastră specifice, ajutându-vă să vă consolidaţi şi protejaţi marca prin asigurarea calităţii la fiecare etapă a lanţului de aprovizionare.

Contactaţi GS acum pentru a afla cum vă putem ajuta să reduceţi riscurile legate de aprovizionare şi să extindeţi programul dumneavoastră de responsabilitate socială corporatistă de-a lungul lanţului de valoare adăugată.