Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Organizațiile se preocupă deseori de îmbunătățirea eficienței lor operaționale. Simultan, consumatorii se așteaptă în mod constant la servicii de cea mai înaltă calitate.

Multe organizații sunt deseori incapabile să livreze valoarea promisă, deoarece sistemele necesare pentru a satisface în mod constant promisiunile lor lipsesc sau sunt sub-optime. Cu ajutorul soluțiilor de audit individualizate sau a soluțiilor de audit de secundă parte, firma SGS oferă un instrument care vă asigură că organizația dvs. și partenerii acesteia implementează în mod constant cele mai înalte standarde de calitate. Puteți îmbunătăți livrarea produselor și serviciilor dvs., imaginea mărcii dvs și puteți crea un avantaj competitiv.

Demonstrați angajamentul față de clienții dvs.

Soluţile noastre de audit individualizat/audituri de secundă parte fac posibilă distribuţia produselor pe piaţă şi monitorizarea criteriilor de performanţă definite în strategia dvs. comercială. Acestea ajută la protejarea reputaţiei mărcii dvs. şi influenţează pozitiv potenţialul de îmbunătăţire continuă a organizației dvs., inclusiv controlul costurilor interne. Firma SGS poate confirma nivelurile de performanţă obţinute de organizaţia dvs. şi de partenerii acesteia şi vă ajută să definiţi un cadru stabil pentru un management al performanței orientat pe obţinerea de rezultate.

Evaluarea furnizorului

Monitorizând respectarea prevederilor de către furnizorii dvs., vă ajutăm să vă asigurați că produsele dvs. întrunesc standardele și cerințele de calitate, păstrând valoarea mărcii dvs. și valorile companiei în întregul lanț de aprovizionare.

Derulați auditul conform codului de bune practici

Prin monitorizarea respectării valorilor și procedurilor definite de dvs. în codul de bune practici din rețeaua dvs., vă asigurați că marca dvs. e protajată iar practicile rămân constante în întreaga rețea a organizației dvs. Avem o istorie bogată privind angajarea și derularea cu succes a proiectelor internaționale complexe pe scară largă. Fiind prezenți în orice regiune de pe glob, angajații noștri vorbesc limba și înțeleg cultura de pe piața locală și activează global într-o manieră coerentă, de încredere și eficientă.

Protejați marca dvs. și îmbunătățiți eficiența cu ajutorul soluțiilor de audit persoanlizat prin intermediul firmei SGS.