Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Dobândiți un avantaj față de concurenții dvs. de pe piața globală a produselor din lemn cu ajutorul serviciilor de certificare a managementului forestier FSC oferite de SGS.

Consiliul pentru management forestier (FSC®) certificarea managementului forestier acreditată de SGS este o garanție pentru cumpărători că produsele din lemn provin dintr-o pădure care a fost evaluată și certificată ca fiind administrată conform standardelor corecte din punct de vedere social, economic și de mediu. Certificarea managementului forestier este o evaluare independentă, care vă garantează că practicile dvs. de management forestier respectă standardele internaționale ale FSC.

Serviciile noastre de certificare privind managementul produselor forestiere sunt realizate de SGS, un organsim de certificare acreditat FSC, care verifică, auditează și certifică organizațiile conform principiilor FSC și criteriilor de management forestier. Managementul dvs. forestier va fi evaluat conform cerinţelor din standardul aplicabil managementului forestier FSC.

FSC evaluează, acreditează și monitorizează organismele de certificare forestieră, care sunt autorizate să efectueze procedura de certificare conform principiilor și criteriilor FSC. Programul SGS este acreditat FSC.

De la bușteni la lemn, mobilă sau pulpă lemnoasă la hârtie şi produse tipărite, devine din ce în ce mai important să știm exact de unde provin materialele dvs. Certificarea pentru lanțul de custodie al produselor lemnoase (CoC) oferită de firma SGS înseamnă că oricine, în orice țară din lume, poate stabili rapid originile produselor dvs. forestiere și procesele prin care acestea au trecut. Aceasta constituie garanția cerută din ce în ce mai mult atât de clienții finali cât și de clienții dvs.

Selectarea firmei SGS pentru a obţine această certificare pentru managementul forestier și pentru produsele forestiere generează procese mai performante, personal mai competent, lanţuri de aprovizionare solide şi conforme şi relaţii mai sustenabile cu clienţii, oferind astfel un avantaj competitiv solid.
Pentru domenii mai vaste, avem deja o istorie cu privire la implicarea și derularea cu succes a unor proiecte internaționale complexe, la scară mare. Fiind prezenți în orice regiune de pe glob, angajații noștri vorbesc limba și înțeleg cultura de pe piața locală.

Obțineți plus valoare pentru pădure și produsele dvs. forestiere și lemnoase cu ajutorul certificării managementului forestier FSC, cu o evaluare independentă a practicilor forestiere din partea SGS.