Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a asigura securitatea bunurilor din lanțul de aprovizionare al organizației dvs., implementați cerințele TAPA privind securitatea facilităților.

Firmele care depozitează produse valoroase, cum ar fi farmaceutice, îmbrăcăminte, tutun, echipamente pentru magazine de vânzare cu amănuntul şi echipamente high-tech pentru depozite şi centre de distribuţie, implementează acest standard pentru a proteja acele depozite, dar şi pe cei care le furnizează serviciile de transport.

SGS este aprobat de Asociația pentru Protecția Bunurilor Transportate (TAPA) din întreaga lume pentru a efectua evaluări certificate în conformitate cu cerințele privind securitatea facilităților. Evaluarea noastră de certificare conform TAPA include auditul unor aspecte de la nivelul organizaţiei dumneavoastră, cum ar fi controlul accessului, verificarea angajaţilor, protecţia perimetrului, dispozitive de protecţie împotriva intruşilor, sisteme de monitorizare, zone de depozitare a bunurilor valoroase şi întârzierile din tranzit. Procesul de audit va verifica şi eventualele zone de preocupare din depozitele, centrele de distribuţie şi facilităţile dumneavoastră de consolidare, şi vă va ajuta să specificaţi măsuri minime de securitate pentru şoferi.

Fiind o legătură cheie în managementul lanţului dumneavoastră de aprovizionare, un certificat logistic de la TAPA va demonstra angajamentul dumneavoastră vis-a-vis de creşterea şi optimizarea nivelului de securitate, precum şi de îndeplinirea cerinţelor clienţilor dumneavoastră.

În calitatea noastră de organism de verificare şi certificare lider la nivel mondial, derulăm audituri conform tuturor cerinţelor globale şi regionale de securitate, inclusiv:

  • ISO 28000 (de asemenea certificabil)
  • TAPA TSR şi 
  • CTPAT

Parteneriatul cu SGS pentru obținerea certificării TAPA pentru cerințele de securitate a facilităților conduce la procese mai performante, la un personal din ce în ce mai abil și la relații mai strânse cu clienții, oferind, la rândul său, un avantaj competitiv profitabil. Suntem liderul de piaţă în domeniul securităţii transportului şi a lanţului de aprovizionare.

Îmbunătățiți securitatea lanțului de aprovizionare cu un audit de certificare TAPA de la SGS asupra cerințelor de securitate a facilităților.