Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Auditurile de siguranţă de la SGS, cum sunt Parteneriatul comercial al vămilor contra Terorismului (CTPAT) şi Cerințele privind siguranța încărcăturii ale Asociaţiei pentru protecţia activelor transportate (TAPA FSR) optimizează siguranţa lanţului de aprovizionare.

Auditurile conform cerinţelor standardelor CTPAT şi TAPA FSR vă ajută şi la respectarea termenelor de livrare. În plus, SGS realizează audituri conform cerinţelor de securitate stipulate în ISO 28000.

CTPAT

Din 2001, Departamentul SUA pentru Securitate Internă (CBP) a intensificat măsurile de siguranţă pentru încărcăturile care trec graniţa SUA, rezultând în perioade prelungite de aşteptare la vamă. Serviciile SGS de audit CTPAT vă pot ajuta să vă încadraţi în categoria adecvată a CBP. Aceasta implică mai puţine inspecţii ale transporturilor, inspecţii preferenţiale şi perioade mai mici de aşteptare la graniţă. Reducerea întârzierilor la vamă rezultă într-o plasare mai rapidă pe piaţă şi, implicit, într-un profit mai mare pentru dvs.

Auditorii noştri experimentaţi evaluează în detaliu procesele de siguranţă ale firmei dvs., identifică vulnerabilităţile de securitate şi stabilesc acţiuni corective şi planuri de optimizare pentru zonele problematice. Vizitele periodice de audit înseamnă că monitorizăm continuu conformitatea dvs. cu standardul CTPAT şi că vă pregătim pentru evaluările CBP de la faţa locului.

Putem evalua şi conformitatea sistemelor şi procedurilor de siguranţă ale furnizorilor, fabricanţilor, agenţilor de expediţie sau terţilor furnizori, potenţiali sau contractaţi.

TAPA FSR

Dacă firma dvs. stochează bunuri valoroase (de ex. electronice, farmaceutice, tutun) în depozite şi centre de distribuţie, conformitatea cu standardul TAPA FSR vă poate ajuta să asiguraţi acele bunuri şi facilităţi - plus agenţii dvs. de transport.

Aprobată de TAPA, firma SGS realizează evaluări ale certificărilor pe baza unor factori precum controlul accesului, verificarea angajaţilor, protecţia perimetrului, dispozitive de protecţie împotriva intruşilor, sisteme de monitorizare, zone de depozitare a bunurilor valoroase şi întârzierile din tranzit.

Pentru a garanta conformitatea cu cerinţele naţionale şi internaţionale şi a vă optimiza lanţul de aprovizionare, contactaţi SGS referitor la auditurile noastre conform CTPAT şi TAPA FSR.