Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Organizațiile care funcționează în domeniul aprovizionării cu gaze și petrol trebuie să atinga standardul ISO/TS 29001 privind sistemele de management al calității. Într-un domeniu în care siguranța este critică, verificarea independentă a calității produselor și serviciilor, prin intermediul certificării ISO/TS 29001, demonstrează atât clienților cât și acționarilor angajamentul dvs. în privința calității.

Standardul ISO/TS 29001 este o extensie a standardului internațional ISO 9001 privind sistemele de management al calității. Cuprinde cerințe suplimentare, punând accent pe prevenirea defectelor și pe reducerea variațiilor și a deșeurilor provenite de la furnizorii de servicii. Standardul ISO/TS 29001 a fost conceput ca un rezultat direct al unui parteneriat încheiat între ISO și industria petrolului și a gazelor naturale.

Cu ajutorul experților în materie de petrol și gaze din cadrul firmei SGS, organizația dvs. poate solicita certificarea ISO/TS 29001. Putem audita organizația dvs. conform acestui standard ca primă certificare sau, dacă aveți deja certificarea ISO 9001, putem efectua audituri relevante pentru actualizarea certificării dvs. de management al calității.

Implementarea ISO/TS 29001 prin intermediul SGS demonstrează angajamentul organizației dvs. în privința calității. Se referă la sistemele și procesele dvs. și demonstrează interesul dvs. faţă de angajați și de publicul larg.

Odată cu certificarea ISO/TS 29001, organizația dvs. poate obţine şi certificarea ISO 9001.

Încheiați un contract cu SGS pentru a efectua o evaluare independentă a sistemului de management al calității conform standardului ISO/TS 29001.