Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Programul SGS monitorizat de aprobare igienică este un sistem de audit al igienei care aduce îmbunătăţiri măsurabile în bunele practici de igienă pe care le aplicaţi.

Vă ajută, de asemenea, să elaboraţi programul de instruire în materie de igienă alimentară şi să respectaţi reglementările internaţionale cu privire la igiena alimentelor.

Dacă organizaţia dumneavoastră nu are încă un proces intern de măsurare independentă şi management al bunelor practici igienice, vă putem ajuta. Programul nostru solid de aprobare a igienei este suficient de flexibil încât să poată fi adaptat pentru nevoile dumneavoastră. Acoperim majoritatea operaţiunilor cu alimente din industria ospitalităţii şi comerţul cu amănuntul, inclusiv:

  • Hoteluri
  • Restaurante şi catering
  • Restaurante cu servire rapidă
  • Magazine de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare  
  • Magazine generale

Specialiştii noştri în alimentaţie pot realiza audituri de igienă oriunde aveţi nevoie. Acest lucru se datorează reţelei noastre globale şi faptului că lucrăm conform unui sistem documentat, cu proceduri stricte de control al calităţii, adaptate pentru cerinţele din fiecare ţară. Putem aplica acest program în cazul unor operaţiuni cu grade variate de complexitate şi risc, permiţându-vă astfel să comparaţi diversele companii pe care le deţineţi. Prin raportarea performanţei la etaloanele furnizate prin programul nostru, puteţi să vă creaţi propriul program de măsurare sau recompensare a realizărilor. Puteţi face comparaţii în funcţie de zonă, regiune sau marcă şi puteţi monitoriza tendinţele de performanţă de-a lungul timpului.

Auditul nostru tipic pentru igiena alimentară include o evaluare amănunţită a următoarelor aspecte:

  • Structura clădirilor
  • Regimul de curăţenie
  • Livrări
  • Documentație, monitorizare și ținerea evidențelor
  • Proceduri de urgenţă  
  • Echipamente şi dotări
  • Expunerea alimentelor
  • Igiena personală
  • Controlul dăunătorilor
  • Manipularea produselor
  • Spaţii de depozitare
  • Supervizare, instruire şi/sau formare profesională
  • Controlul temperaturii  

Luaţi acum legătura cu SGS pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îmbunătăţiţi practica igienei alimentare şi să respectaţi cerinţele normative.