Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Locul dumneavoastră de muncă ar putea fi o potenţială sursă de câmpuri electromagnetice care pot cauza probleme de sănătate. Pentru a vă asigura că vă desfășurați activitatea într-un mediu sigur de lucru, contactați SGS pentru o evaluare a monitorizării câmpurilor electromagnetice.  

Radiația electromagnetică este generată de diferite surse din perimetrul locației dumneavoastră - de la frecvenţe joase de la stații de bază radio sau de telefonie mobilă şi cititoare laser de coduri de bare, la aparate cu frecvenţă înaltă precum cele cu raze x. Riscurile pentru sănătate cauzate de câmpurile electromagnetice depind de intensitatea acestora.

Pentru a evalua potențialul de risc din incinta dumneavoastră, efectuăm monitorizarea câmpurilor electromagnetice la fața locului. Oferim un raport amănunțit, care include analiza monitorizării şi recomandări specifice pentru a respecta toate cerinţele normative în locaţia dumneavoastră.

Specialiștii noştri utilizează pachete de programe informatice specifice locației, pentru a ajusta impactul câmpurilor electromagnetice astfel încât să se potrivească cerinţelor companiei dumneavoastră. Analiza noastră electromagnetică este efectuată în conformitate cu standardele și liniile directoare internaţionale.

Pentru a îmbunătăți calitatea mediului la locul dumneavoastră de muncă, contactaţi astăzi specialiştii noştri în monitorizarea câmpurilor electromagnetice, în vederea unei evaluări.