Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Activităţile dumneavoastră de exploatare minieră, cele agricole şi industriale ar putea crea depuneri de pulberi şi de cenuşă.

Echipele de servicii de mediu ale SGS efectuează prelevarea de probe din depunerea de pulberi pentru a monitoriza problema şi pentru a colabora cu dumneavoastră în vederea creării unor planuri pentru a limita depunerile viitoare. Contactaţi-ne pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îmbunătăţiţi activităţile la faţa locului prin decontaminare.

Monitorizarea pulberilor şi a cenușii reprezintă o metodă rentabilă de a identifica devierile şi zonele de control prioritare care au drept consecinţă emisii excesive de pulberi. Testele pot fi efectuate în perioade relativ scurte de timp (pentru a identifica sursa unei reclamaţii specifice, de exemplu) dar, în mod normal, se desfăşoară pe parcursul a câţiva ani. Multe activităţi de exploatare minieră folosesc depunerile ca pe un indicator major al eficacităţii sistemelor de gestionare a pulberilor şi pun în funcţiune reţele ale depunerilor pe parcursul duratei de viaţă a unei mine, chiar şi la reabilitare.

Echipele noastre folosesc o serie de tehnici de monitorizare a terenului pentru a stabili dimensiunea problemei. Dacă nivelurile pulberilor măsurate depăşesc limitele legale, noi colaborăm cu dumneavoastră pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru ca firma dumneavoastră să reducă nivelurile depunerilor.

SGS vă poate ajuta:

  • Să proiectaţi un sistem complet de monitorizare a depunerilor
  • Să puneţi în aplicare un sistem folosind echipamente corespunzătoare
  • Să executaţi monitorizarea, repartizând echipe de teren pentru a gestiona adunarea şi înlocuirea probelor
  • Să efectuaţi analize şi să oferiţi rapoarte periodice
  • Să obţineţi acreditarea sistemului dumneavoastră sau putem utiliza un serviciu de monitorizare acreditat în numele dumneavoastră

Dacă vântul şi ploaia sunt factori care contribuie la depuneri de pulberi pe anumite terenuri, noi examinăm condiţiile climatice care pot influenţa tipare ale depunerilor de pulberi în viitor. Acest lucru ne permite să formulăm un plan complet de decontaminare care ia în considerare toţi factorii contribuitori pentru funcţionarea viitoare a firmei dumneavoastră.

Putem efectua, de asemenea, o evaluare a riscurilor pentru a lua în considerare alte probleme legate de sănătate şi securitate pe care ar fi necesar să le trataţi. De exemplu, putem scana depunerile de pulberi pentru a identifica pericole precum radiaţia dacă aceasta ar putea fi un factor în amplasarea terenului dumneavoastră.

Echipa noastră calificată vă poate ajuta să vă protejaţi de depuneri de pulberi periculoase şi costisitoare. Sunaţi astăzi şi haideţi să începem să colaborăm la soluţii inovatoare pentru afacerea dumneavoastră.