Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Respectarea politicilor de sănătate și securitate este vitală pentru a asigura sustenabilitatea și este esențială pentru a oferi o garanție că afacerea dvs. nu pune în pericol sănătatea sau securitatea lucrătorilor sau clienților și că nu afectează mediul.

Respectarea liniilor directoare privind sănătatea și securitatea și a standardelor relevante pentru domeniul dvs. este deosebit de importantă pentru dvs., pentru a putea efectua tranzacții comerciale pe piața globală.

În întreaga noastră rețea de experți în materie de sănătate și securitate, avem experiență considerabilă cu privire la igiena ocupațională, igiena industrială, servicii în domeniul hotelier și managementul sănătății și securității în muncă. Utilizând standarde precum OHSAS 18001, noi oferim servicii de instruire, evaluare, monitorizare, verificare și certificare, care vă ajută să evaluați riscurile și pericolele potențiale și să identificați măsurile pentru diminuarea acestora. Dotările și laboratoarele noastre profesioniste sunt disponibile non-stop pentru testare imparțială și servicii prompte.

În cadrul SGS, vă putem oferi garanția de care aveți nevoie, că managementul sănătății și securității în muncă în cadrul organizației dvs. întrunește cele mai înalte standarde pentru orice domeniu sau sector de activitate. Contactați-ne acum pentru a afla cum vă putem ajuta să mențineți cele mai bune practici de managementul sănătății și securității la nivel global.