Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Amprenta hidrică a unei organizaţii, sau volumul de apă pe care aceasta îl foloseşte direct sau indirect, împreună cu impactul său asupra apei, atrage tot mai mult atenţia părţilor interesate, a consumatorilor şi a multor organizaţii internaţionale. Noul standard ISO14046 pentru amprenta hidrică este dezvoltat pentru a soluţiona această preocupare. Vă puteţi demonstra angajamentul faţă de acest program inovator de management al apelor, obţinând certificarea conform ISO14046 a amprentei dumneavoastră hidrice şi participând la instruirea SGS despre amprenta hidrică.

Înainte de ISO14046 nu exista niciun standard internaţional referitor la folosirea apei. Organizaţiile au aplicat o mulţime de tehnici pentru a obţine informaţii despre modul de folosire a apei în scopul elaborării de rapoarte de mediu, pentru ambalajele produselor şi documentaţii. ISO14046 include instrumente consistente de măsurare a consumului de apă, în plus faţă de sistemele de management şi cele mai bune procese şi practici din domeniu.

Verificarea SGS conform ISO14046 include o analiză complexă a consumului de apă şi a sistemului dumneavoastră de management al apelor. Noi ne asigurăm că organizaţia dumneavoastră respectă cerinţele ISO14046. Atunci când încheiați un parteneriat cu firma SGS pentru verificarea amprentei dumneavoastră hidrice, beneficiați de reputația noastră globală în calitate de furnizor principal de audituri și verificări conform unei game vaste de standarde internaţionale. Auditorii firmei SGS înțeleg în detaliu aceste standarde. Ei vă pot oferi un feedback referitor la consumul dumneavoastră de apă şi vă pot recomanda modalităţi de conformare la cerinţele ISO14046.

Verificarea de către SGS a amprentei dumneavoastră hidrice, conform ISO14046, vă oferă un avantaj competitiv, demonstrând şi faptul că acceptaţi acest nou standard. Contactaţi firma SGS pentru a afla mai multe informații despre ISO14046 şi procesul de verificare.