Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS adună informații din teren utilizând o varietate de teste de pompare a stratului acvifer și teste de trasare pentru cartografierea pânzei freatice. Contractați astăzi echipa noastră de hidrogeologie pentru a vă oferi o imagine clară a modului de optimizare a resurselor dumneavoastră de apă.

Pentru a proteja resursele dumneavoastră de apă pentru un viitor durabil, trebuie să fiți cât mai informați posibil despre existența surselor de apă, capacitatea de stocare și sistemele de drenaj. Gama noastră de teste ne permite să monitorizăm izvoare și cursuri de apă, să măsurăm capacitatea de stocare și să planificăm sisteme potrivite de drenaj.

Aceasta înseamnă că puteți să optimizați locația puțurilor și să evaluați dacă resursele dumneavoastră de apă sunt adecvate pentru îndeplinirea planurilor dumneavoastră. Testele de pompare ne permit să adunăm informații despre permeabilitatea locală a unui acvifer. Testele de trasare oferă informații cu privire la porozitatea solului și la dispersia de lichide în acesta. Încercările cu cilindru pot de asemenea să estimeze rapid proprietățile terenului din jurul unui puț.

Datele exacte sunt esențiale pentru obținerea rezultatelor corecte pentru proiectul dumneavoastră. Utilizăm cele mai noi tehnologii în modelarea pânzei freatice pentru a cartografia dimensiunea întregului rezervor de apă și a zonei sale de alimentare, precum și tipul și adâncimea fluxului. Rezultatele testelor sunt analizate de rețeaua noastră de specialiști în caracterizarea acviferelor. Rapoartele noastre pot fi utilizate în sprijinul certificatelor de planificare și al aplicațiilor pentru aprobări de extracție a apei.

Apa este unul dintre cele mai de preț bunuri ale dumneavoastră. Sunați astăzi echipa noastră pentru a maximiza resursele dumneavoastră de apă.