Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Depozitele de deşeuri se pot confrunta cu riscul tasării suprafeţelor de deşeuri solide.

SGS oferă monitorizare acreditată a tasării suprafeţelor gropilor de gunoi pentru a garanta că terenul dumneavoastră este sigur şi funcţional pentru viitor. Sunaţi-ne astăzi.

Depozitele de deşeuri pot fi complexe şi necesită monitorizare constantă pentru a menţine operaţiile productive şi sigure. Compactarea gropilor de gunoi este un risc continuu. Dacă nu sunt instalate sisteme potrivite de susţinere, deplasarea deşeurilor solide şi emisiile de gaz în subteran pot cauza prăbuşirea structurii. Construirea pe un astfel de teren poate fi periculoasă şi impune o evaluare completă a riscurilor pentru a-l face viabil pentru amenajări viitoare. Echipa noastră de monitorizare a tasării suprafeţelor gropilor de gunoi colaborează cu dumneavoastră pentru a garanta că aveţi toate informaţiile necesare pentru a respecta cerinţele normative şi pentru a executa cele mai potrivite planuri pentru fundaţia construcţiei.

Serviciile noastre privind monitorizarea tasării gropilor de gunoi includ:

  • Instalarea de piezometre pentru a monitoriza levigatul
  • Monitorizare la faţa locului a biogazului (metan şi altele)
  • Măsurători ale aerului şi mirosurilor
  • Prelevarea de probe din apele de suprafaţă pentru a determina nivelurile poluanţilor

Pentru a vă proteja terenul şi pentru a evita activitatea de decontaminare retroactivă costisitoare, aveţi nevoie de un plan de monitorizare detaliat pregătit de specialişti în domeniu. Echipele noastre de specialişti de mediu acreditaţi vor colabora cu dumneavoastră ca auditorul şi consultantul independent ideal. Sunt multe tehnici şi idei inovatoare pe care le putem explora împreună pentru a se potrivi planurilor dumneavoastră de ansamblu acum şi pentru viitor. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti.