Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să gestionaţi deşeurile şi pentru a îmbunătăţi certificările de mediu ale produselor dumneavoastră, SGS oferă o gamă de servicii de mediu pentru a vă ajuta să respectaţi toate regulamentele relevante.

Dacă activităţile dumneavoastră economice implică gestionarea produselor reziduale care ar putea fi clasificate drept periculoase, noi vă oferim o gamă de servicii pentru a vă garanta că deşeurile dumneavoastră sunt gestionate eficient şi conform reglementărilor. Serviciile noastre privind deşeurile şi produsele includ eşantionarea deşeurilor şi monitorizarea tasării gropilor de gunoi pentru a vă oferi informaţii sigure şi de încredere referitoare la produsele şi activităţile dumneavoastră. În calitate de lideri mondiali în analize de laborator, oferim servicii complete de eşantionare şi monitorizare a deşeurilor pentru a proteja firma dumneavoastră şi mediul.

Evitaţi penalizările costisitoare şi pătarea reputaţiei dacă vă gestionaţi deşeurile într-un mod transparent şi sigur pentru mediu. Sunaţi astăzi echipele noastre acreditate pentru a profita de serviciile noastre privind deşeurile şi produsele.