Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS privind conformitatea cu legislaţia de mediu pot controla conformitatea dumneavoastră cu reglementările în vigoare pentru protecţia mediului, pot verifica activităţile şi echipamentele, autorizaţiile şi documentaţia dumneavoastră. Sunaţi astăzi echipa noastră calificată pentru a afla cum vă putem ajuta.

Instalaţiile industriale pot cauza poluarea considerabilă a mediului. Echipamente care pot contribui la poluarea mediului se găsesc şi în multe sectoare industriale. Prin urmare, conformitatea cu reglementările privind mediul impune anumitor sectoare de activitate să posede autorizaţii iar pentru obţinerea de aprobări de mediu validate utilizarea anumitor tipuri de echipamente.

Vă putem ajuta să pregătiţi documentaţia necesară pentru cererile de obţinere a autorizaţiilor şi aprobărilor. Şi putem asigura verificarea documentelor dumneavoastră pentru a arăta autorităţilor de reglementare conformitatea dumneavoastră iar părţilor interesate angajamentul dumneavoastră pentru protecţia mediului.

Pentru instalaţii şi uzine de fabricare mari, vă putem ajuta cu cereri de autorizaţie integrată. Ajutăm, de asemenea, cu administrarea şi gestionarea datelor pentru a garanta conformitatea dumneavoastră continuă.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti de mediu pentru a vă asigura că documentaţia dumneavoastră este pregătită pentru a susţine conformitatea cu reglementările privind mediul.