Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Rapoartele dumneavoastră voluntare de gaze de seră și măsurările amprentei de carbon vor avea mai multă credibilitate cu serviciile SGS de verificare independentă a schimbării climatului.

Contactați-ne acum pentru a afla cum puteți verifica rapoartele dumneavoastră.

Există mai multe inițiative de raportare voluntară pe piața actuală a carbonului pe care să le utilizați pentru înaintarea de rapoarte de gaze de seră și măsurători ale amprentei de carbon. Pentru a crește încrederea în piață și a conferi credibilitate contribuțiilor dumneavoastră voluntare, vă punem la dispoziţie metode consistente de evaluare și servicii independente de monitorizare, verificare și certificare. SGS este autorizată să ofere servicii conform standardului voluntar de carbon cât și a standardului de aur pentru programe voluntare de compensare.

De asemenea, putem să validăm măsurătorile de reducere a emisiilor care sunt credibile din punct de vedere științific dar care nu reușesc să respecte criteriile de conformitate pentru proiecte de mecanism curat de dezvoltare sau implementare colaborativă. Aceasta se datorează de obicei unor motive politice - de exemplu, dacă țara gazdă nu a ratificat protocolul de la Kyoto.

Pe lângă reducerea de emisii pe bază de proiect, verificăm și inventarul voluntar de gaze de seră a corporației, utilizând ISO14064. Acesta poate fi utilizat pentru raportare publică sau internă, managementul costurilor și pentru a demonstra părților interesate și autorităților de reglementare. Aceasta denotă că managementul dumneavoastră este dedicat reducerii amprentei sale de carbon și că este conștient de beneficiile de piață ale acestui angajament pentru afaceri viitoare. Unele companii au utilizat verificările noastre ca o ocazie de a acționa acum, decât să aștepte o legislație obligatorie nouă.

Unele exemple ale verificărilor noastre voluntare includ:

  • Compensarea emisiilor de dioxid de carbon din transporturi, utilizând inițiative în concordanță cu protocolul de la Kyoto 
  • Documentarea retragerii creditelor utilizate
  • Crearea de operațiuni și produse neutre din punct de vedere al carbonului
  • Verificarea emisiilor rezultate din energia operațională, utilizarea hârtiei la birou și călătoriile aeriene pentru angajați în scop de afaceri 
  • Compensarea efectelor emisiilor de carbon rezultate din transportul naval.

Verificarea și susținerea afirmațiilor dumneavoastră referitoare la reducerea emisiilor și a gazelor de seră de către numele mărcii SGS, aduce beneficii incontestabile și crește credibilitatea proiectului dumneavoastră. Sunați acum echipa noastră și aflați cât este de ușor pentru compania dumneavoastră să participe în programe și activități voluntare pentru emisii.