Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Trepidațiile din locația dumneavoastră pot fi periculoase pentru angajații dumneavoastră și pot de asemenea să creeze probleme pentru companiile vecine.

Contactați astăzi echipa expertă de mediu de la SGS pentru servicii de monitorizare și analiză a trepidațiilo, pentru îmbunătățirea operațiunilor în locație.

Trepidațiile produse de fabrică și echipamente pot fi periculoase pentru angajați și dăunătoare facilităților și companiilor colaterale. Dacă vă desfășurați activitatea pe un șantier de construcții, trepidațiile pot fi extrem de periculoase pentru dumneavoastră dar și pentru companiile și locațiile din apropiere. Prin intermediul serviciilor noastre de monitorizare a trepidațiilor, putem identifica sursa oricăror griji și vă putem ajuta cu sugestii inovatoare pentru îmbunătățirea situației.

Efectuăm monitorizare continuă a emisiilor de trepidații din șantiere de construcții, activități industriale, feroviare și de transport. Prin intermediul măsurătorilor noastre ale vibrațiilor putem garanta că respectați principiile directoare și reglementările de siguranță din industria în care activați. Vă putem oferi consiliere expertă cu privire la pașii de urmat pentru îmbunătățirea operațiunilor dumneavoastră.

Măsurătorile trepidațiilor sunt raportate în modele tridimensionale, codate pe culori, ce vă permit să vizualizați sursele problemelor. Documentația noastră detaliată oferă sugestii inovatoare pentru metode de reducere a trepidațiilor într-un plan proiectat special pe baza nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe detalii, contactați astăzi echipa noastră de servicii de monitorizare a trepidațiilor.