Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Una din cele mai sigure metode de testare a compuşilor organici volatili (COV) în aer este prin folosirea de absorbante.

SGS are cunoştinţe de specialitate în această metodă standard în domeniu şi poate evalua cu precizie calitatea aerului dumneavoastră prin servicii de măsurare cu absorbant. Pentru încrederea pe care o aveţi ştiind că aerul dumneavoastră trece testul, sunaţi astăzi echipa noastră acreditată.

Compuşii organici volatili (COV) sunt emanaţi din mai multe surse - aer exterior, procese industriale, produse şi aparate, materiale şi echipamente de construcţii. Multe emisii sunt toxice şi se pot acumula în zone slab ventilate, contribuind la ceea ce se numeşte de obicei „sindromul clădirii bolnave”. Expunerea pe termen lung poate avea efecte adverse asupra sănătăţii personalului dumneavoastră, afectându-vă productivitatea zilnică şi profiturile anuale. Unii COV, cum ar fi clorofluorocarburile, sunt interzişi sau au cantităţi strict reglementate la care pot fi expuşi angajaţii la locul de muncă. Pentru a fi sigur că îndepliniţi cerinţele de reglementare şi oferiţi un mediu de lucru sigur, contaţi pe noi pentru a gestiona un program de monitorizare a aerului pentru dumneavoastră.

Cel mai bun mod de a monitoriza COV este să adunaţi probe de aer într-o perioadă de timp folosind absorbante la evacuare. Absorbantele sunt transportate uşor, permiţând prelevarea de probe pe loc cu analiză de laborator. Ele pot fi folosite pentru a analiza mai multe locuri folosind exact acelaşi sistem, făcându-l rentabil pentru operaţii în mai multe locuri, care necesită soluţii constante. Spre deosebire de alte teste, această metodă reduce impactul vaporilor de apă iar acest lucru îmbunătăţeşte precizia rezultatelor.

Documentaţia noastră de raportare poate fi folosită pentru a sprijini controale şi verificări privind reglementările. În calitatea noastră de companie lider mondial în domeniul verificărilor, echipele noastre acreditate de testare se vor ocupa de planul de management de mediu pentru dumneavoastră, permiţându-vă să vă continuaţi activitatea de bază.

Gama noastră de soluţii inovatoare şi create la comandă ar putea include un plan de construcţie mai bun, ventilare îmbunătăţită şi aer condiţionat în interior şi reglarea emisiilor în spaţiul de lucru în aer liber. Vă sprijinim, de asemenea, cu un plan de întreţinere durabilă pentru a asigura un loc de muncă curat.

Contactaţi-ne astăzi pentru o întâlnire ca să preluaţi controlul calităţii aerului la locul dumneavoastră de muncă.