Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Fiind experți în logistica petrolului și gazelor, la SGS conștientizăm riscurile implicate în funcționarea și realizarea operațiunilor de întreținere în medii periculoase, unde pot fi prezente materii inflamabile.

Necesitatea unui serviciu de eliberare a gazelor

Fie că desfășurați activități de întreținere de rutină, lucrări la cald, lucrări la rece, fie de construcție în cadrul rezervoarelor, liniilor, şarjelor sau navelor, siguranţa infrastructurii şi personalului dumneavoastră este de o importanță deosebită. Inspecțiile noastre de gaze libere permit personalului nostru să lucreze într-un mediu sigur, asigurând evaluarea adecvată și monitorizarea spațiilor închise, permițând emiterea unui permis de funcționare ca parte integrantă a procedurilor standard de siguranţă.

SGS furnizează supervizarea din partea unor experți a procesului de epurare și condiționare în cadrul pregătirii pentru operațiunile de încărcare și de eliberare de gaze ale petrolierelor cu lichid vrac și ale transportatorilor de gaze chimice și LNG. Această supervizare implică monitorizarea atentă a tuturor parametrilor fizici, cum ar fi conținutul de oxigen și gaz, punctul de rouă, presiunea și temperatura. Vom administra, de asemenea, toate aspectele testării şi certificării analitice finale a atmosferelor rezervoarelor pentru a determina dacă acestea au fost epurate sau eliberate de gaze, conform specificațiilor impuse.

De ce SGS?

SGS este lider mondial în furnizarea de servicii şi soluţii inovative în toate zonele industriei de petrol și gaze. Combinația noastră unică de cunoștințe locale și informații globale este neegalată în industrie, facilitând optimizarea eficienței, reducerea riscului și oferirea de avantaje competitive pentru dumneavoastră.

Descoperiți cum vă poate ajuta SGS în asigurarea siguranței și eficientei operațiunilor dumneavoastră prin intermediul inspecției gazelor libere.