Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Atunci când vine vorba de reducerea riscului în procesele de producţie, şi, în ultimă instanţă, de satisfacerea aşteptărilor clienţilor dumneavoastră, serviciile SGS de testare a materialelor reprezintă o unealtă vitală.

Acordând atenție sporită siguranței, calităţii și durabilităţii, acestea verifică dacă utilizați materialele corecte pentru ca un produs să funcționeze bine în contextul piețelor competitive actuale. Acestea verifică de asemenea compatibilitatea diverselor materiale ce compun produsul dumneavoastră.

Rețeaua noastră internațională de experți folosește tehnologii și metodologii de ultima oră pentru a realiza o gamă largă de teste ale materialelor utilizate de clienți din numeroase industrii, inclusiv cele de mobilier pentru locuințe, sport și timp liber, papetărie și materiale de birou, aparate electrice și automobile.

Deoarece nu există nicio abordare universală pentru testarea materialelor, ne bazăm abordarea pe nevoile dumneavoastră specifice. Însă serviciile noastre sunt destul de cuprinzătoare pentru a răspundă cerinţelor de testare ale unor produse diverse, de la teste de inflamabilitate a țesăturilor pentru fabricanții de îmbrăcăminte, la analize chimice și de proprietăți fizice pentru toate tipurile de materiale.

Serviciile noastre acoperă o gamă întreagă de testări chimice, mecanice, de performanță și de proprietăți fizice, incluzând:

  • Identificarea materialelor, caracterizarea, analiza structurală
  • Performanțele materialelor
  • Proprietăţile materiilor prime
  • Testarea de mediu şi de durabilitate
  • Testarea inflamabilității
  • Analiză microscopică

Testele exacte pe care le realizăm pentru dumneavoastră vor depinde de industria şi produsul dumneavoastră. Spre exemplu, realizăm o serie de teste pentru industria auto pentru a examina materialele folosite la interiorul şi exteriorul vehiculelor.

Serviciile noastre de testare a materialelor pot fi folosite în orice etapă a procesului de producție, dar noi punem întotdeauna accent pe reducerea cât mai timpurie a riscului. Testarea materiilor dumneavoastră prime permite detectarea din timp a problemelor astfel încât să nu fie necesară efectuarea de modificări costisitoare de unelte sau/și rechemarea produselor mai târziu în lanțul de fabricație, atunci când produsele finite nu respectă cerinţele normative.

Consultanţii SGS din cadrul unui laborator de testare a materialelor din apropierea dumneavoastră au capacitatea de a vă consilia asupra modului în care puteţi valorifica la maxim testările de materiale, indiferent dacă doriţi să contractaţi servicii complete de suport pentru testări sau servicii ocazionale în timpul perioadelor aglomerate. 

Ca furnizor de servicii de testare, SGS este respectată pe plan internațional. Testele noastre de materiale vă asigură liniștea că utilizați combinațiile potrivite de materiale, astfel încât să vă promovați produsele pe piață cu riscuri minime și cu dovada durabilității, calității și siguranței lor.