Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificarea noilor utilaje de la SGS - obţineţi aprobările necesare pentru a importa produsele dumneavoastră în toată lumea.

Ca producător sau importator de utilaje industriale noi, aveţi nevoie de diverse aprobări pentru a reuşi să vă plasaţi produsele pe o piaţă internaţională. Serviciile noastre de certificare a noilor utilaje de la SGS vă permit obţineţi aprobările necesare pentru a importa produsele dumneavoastră în toată lumea.

De ce să utilizaţi certificarea noilor utilaje de la SGS?

Vă putem ajuta să:

  • Beneficiaţi de reţeaua noastră globală pentru a obţine aprobări pentru utilajele dumneavoastră - oriunde în lume  
  • Dezvoltaţi cea mai adecvată procedură de evaluare a conformităţii pentru echipamentul dumneavoastră şi pieţele vizate de dumneavoastră
  • Obţineţi aprobări pentru mai multe ţări cu o singură inspecţie prin acreditările noastre multiple
  • Îndepliniţi normele legale pentru inspecţii periodice în toată lumea, respectând standardele internaţionale şi normele locale impuse prin lege

Certificarea noilor utilaje de la furnizorul principal din lume

În calitate de lider pe plan mondial în inspecţie, verificare, testare şi certificare, puteţi avea siguranţa reputaţiei noastre ca reper global pentru calitate şi integritate. Având o reţea globală de peste 1.000 de sedii şi laboratoare în toată lumea şi fiind prezenţi practic în fiecare aeroport şi port, suntem cei mai în măsură să vă ajutăm să vă extindeţi pe noi pieţe. Experienţa, competenţele şi resursele noastre fără egal fac din noi prima alegere pentru clienţi care urmăresc să obţină certificarea noilor utilaje pe toată planeta.

Serviciile noastre de certificare a noilor utilaje cuprind:

  • Verificarea concepţiei utilajelor industriale
  • Omologarea utilajelor
  • Inspecţii şi audituri asupra utilajelor
  • Testarea utilajelor şi a componentelor

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum certificarea noilor utilaje oferită de noi vă permite să obţineţi aprobările necesare pentru a importa produsele dumneavoastră în toată lumea.