Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Inspecția periodică a rezervoarelor este parte esențială a menținerii unui tranzit uniform al mărfurilor dumneavoastră.

SGS furnizează o gamă largă de inspecții standardizate și specializate pentru rezervoare cisternă, nave frigorifice și containere. Pe lângă inspecțiile periodice standard, prin rețeaua noastră globală de profesioniști dedicați oferim și servicii cum ar fi inspecții de gaz liber, spălare pereți, analize de laborator și asistență în asigurări.

Serviciile noastre de inspecție

 • Inspecţie periodică
  Efectuăm inspecții periodice cum ar fi inspecțiile de 2½ ani și de 5 ani ale rezervoarelor portabile UN precum și ale rezervoarelor cisternă, IMO I IMO II și IMO IV. Rezervoarele care sunt admise la inspecție primesc certificate care atestă perioada de timp pentru care pot fi utilizate.

 • Inspecția rezervoarelor cisternă, a cisternelor de cale ferată și a containerelor de marfă
  Personalul nostru este certificat să efectueze inspecții standard și supraveghere specială, cum ar fi inspecții ale navelor aflate sub contract sau în afara contractului, inspecții de curățenie și, pentru cisternele de cale ferată, verificarea Reinheitsschlussel.

 • Inspecția navelor frigorifice
  Birourile noastre din Rotterdam și Antwerp au inspectori cu înaltă pregătire pentru inspecția navelor frigorifice și mărfurilor refrigerate având, în același timp, capacitatea de a efectua supravegheri la bordul navei sau investigații pentru reclamații asiguratorii.

 • Verificarea containerelor intermediare pentru produse vrac (IBC)
  SGS oferă și un serviciu unic pentru realizarea diferitelor teste făcute pe containerele IBC, la locație sau cu ajutorul unei stații mobile de verificare. Putem efectua inspecții de autorizare și de re-certificare a IBC, precum și inspecții periodice.

 • Inspecții specializate
  Experții noștri au, de asemenea, capacitatea de a efectua teste conform specificațiilor dumneavoastră, pentru a determina concentrațiile specifice ale gazelor din interiorul rezervoarelor cisternă și al cisternelor feroviare, testări care includ:
  • Inspecții analitice
  • Inspecții Dew Point
  • Inspecția gazelor libere

De ce SGS?

Prin rețeaua globală a SGS, ne străduim să furnizăm servicii logistice inovatoare, precum și soluții pentru industria petrolului și gazelor. Experiența vastă în logistica petrolului și a gazelor și expertiza incomparabilă în inspecția mărfurilor maritime ne situează în poziția ideală din care să putem oferi soluții potrivite problemelor dumneavoastră, indiferent de locul în care vă aflați.

Aflați mai mult despre cum vă poate ajuta SGS să efectuați inspecțiile rezervoarelor cisternă.