Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă o gamă completă de servicii de expediere maritimă care pot fi adaptate cerințelor dumneavoastră, indiferent de natura și locația operațiunilor dumneavoastră.

Serviciile noastre tehnice maritime acoperă toate aspectele de expediere a încărcăturilor de petrol: livrare sigură, presare uscată, controlul pierderilor și activități legate de transferul custodiei. Serviciul nostru este facilitat de personalul pregătit și experimentat, cu vechime în domeniul maritim (petroliere) sau cu experiență în domeniul inspecției tradiționale de lichid vrac și care au urmat cursuri suplimentare de pregătire.

De ce SGS?

Dispunând de o echipă pregătită de specialiști și de o rețea globală de birouri și instalații, SGS este partenerul de încredere pentru a vă sprijini operațiunile de transport maritim de marfă, în orice etapă a acestuia.

Suntem conștienți de faptul că puterea noastră stă în oameni și de aceea acordăm o mare importanță formării celei mai bune echipe posibile. Fiecare membru al echipelor noastre din cadrul serviciilor tehnice maritime a fost selectat printr-un proces riguros din cadrul rețelei noastre de birouri și afiliați din întreaga Europă și are calificări printre care Atestat privind Mărfurile Periculoase, Lycos și Federația Internațională a Agențiilor de Control (IFIA).

Toţi membrii echipei au experienţă în lucrul cu petrolierele marine sau în transferul avansat al custodiei petrolului şi sunt aleşi în mod specific pentru combinaţia de abilităţi de care dispun, pentru pregătirea şi experienţa lor în domeniul reducerii pierderilor. Ne asigurăm ca fiecare membru care se alătură echipei noastre să aibă o experiență de minim cinci ani în domeniul țițeiului brut și al altor produse, inclusiv substanțe chimice, amestec de biocombustibili și aditivi. Aceasta înseamnă că vă putem oferi un nivel inegalabil de expertiză tehnică maritimă pentru a vă sprijini operațiunile.

Cu serviciile de expediere maritimă oferite de SGS, aveți certitudinea că sunteţi pe mâini bune. Aflați mai multe despre cum vă putem ajuta.