Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

La SGS, noi știm că nivelul competitivității depinde de capacitatea dumneavoastră de a furniza produse analizate corespunzător pe piața gazelor naturale lichefiate (LNG).

Oferim servicii specifice de suport, care să permită inițierea sau îmbunătățirea analizelor online în scopul optimizării rezultatelor.

Aceste servicii sunt la dispoziția clientului, atât sub forma unor servicii punctuale de consultanță în proiecte, cât și sub forma unor revizii periodice și permanente, în conformitate cu regulile și aplicațiile de îmbunătățire continuă, de tip LEAN. Revizia periodică în conformitate cu regulile și accesul la cele mai noi tehnici și echipamente reprezintă o parte esențială a bunelor practici.  

Verificarea și observații critice asupra analizei

Pentru a ne ajuta clienții să se încadreze în marea varietate de standarde și norme în vigoare, în diferite contracte și cu diverse instrumente fizice folosite pentru prelevarea de probe, am dezvoltat o gamă variată de servicii de calibrare, validare și detectare a defecțiunilor tehnice pentru analiza LNG. Aceste servicii abordează atât metodologiile obișnuite publicate de GPA, ISO și altele similare, cât și pe cele elaborate intern, stabilite de instituții naționale de reglementare sau specifice anumitor contracte.

Întreținerea analizoarelor

SGS are o experiență extinsă în monitorizarea, auditarea și întreținerea analizoarelor online, în scopul optimizării performanței și menținerii integrității procesului. Această informație este inestimabilă atunci când se realizează măsurători directe ale parametrilor folosiți în evaluarea hidrocarburilor și transferul de custodie ale cantităților de produs.

În sprijinul activității noastre de monitorizare putem, de asemenea, să asigurăm întreținerea de rutină, calibrarea și repararea cromatografelor de gaz online (GC).

Verificarea online a prelevării de probe

Majoritatea disputelor pe tema distribuției și calității apar datorită dezacordului în privința acurateții și siguranței metodei (metodelor) folosite într-o anumită etapă a lanțului logistic. Dată fiind extinderea rapidă a LNG la scară globală și a varietății de hardware, softuri și clauze contractuale utilizate, astfel de dispute au devenit obişnuite. Odata cu simplificarea prin asimilare a tipurilor de mărfuri, aceste dispute vor crește in frecvența. SGS oferă partenerilor noștri o varietate de servicii care includ consultanță în proiectare, audit operațional, revizii tehnice și exerciții de validare pe amplasament a circuitului probei și a regimului probelor.

De ce SGS?

SGS înseamnă spirit novator. Bazându-ne pe cele mai noi tehnici disponibile, aducem servicii diverse în susținerea cadrului dumneavoastră contractual, ceea ce vă va permite gestionarea riscurilor și optimizarea performanței.

Multe companii și-au manifestat deja încrederea în SGS. De asemenea, dacă doriți să optimizați diferite aspecte din cadrul unui contract sau proiect, oferim consultanță în revizii, discuții și formulări de opinii scrise privind beneficiile și costurile asociate laboratoarelor de testare, inclusivi posibilitatea externalizării. Vom lucra apoi împreună cu dumneavoastră la un plan revizuit care să adauge valoare și să optimizeze proiectul global.