Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

LNG a devenit un produs comercializat pe piața fizică în ultimii câțiva ani. Deoarece opinia publică şi interesul în probleme de mediu au deviat producția de energie către combustibili mai puţin poluanţi, şi deoarece proiectele care implică gazele de şist şi trecerea de la cărbune la gaz (CTG) se realizează online, comercializarea pe piața fizică a LNG va crește exponențial.

Măsurarea cu exactitate a cantității este deosebit de importantă în comerțul mondial cu LNG. Procesele complexe de lichefiere și re-gazeificare implicate necesită măsurarea cu precizie a tuturor volumelor. Serviciile SGS de transfer al custodiei LNG și de inspecție a vânzărilor vă garantează date sigure pentru sprijinirea măsurătorilor fiscale și a managementului riscului, facilitând evitarea pierderilor sistematice de transport în timpul transportului mărfurilor cu conținut de gaze, indiferent de tipul de vas în care se realizează transportul.

Importanţa inspecțiilor în vânzarea LNG

Varietatea mare de termeni și condiții de vânzare din contractele privind LNG, inclusiv variabilitatea termenilor și a condițiilor privind calcularea energiei, metodele de analiză și regimurile de prelevare a probelor, toate acestea converg către o mare complexitate a calculelor comerciale, care la prima vedere ar putea părea superficiale. SGS poate interpreta şi aplica obiectiv şi corect termenii şi condiţiile convenite pentru o anumită vânzare.

Procesul complex de reconciliere a cantităților de mărfuri de gaze lichefiate și re-gazeificare necesită personal cu experiență și cunoștințe solide pentru garantarea utilizării corecte a termenilor contractuali şi a nivelului solicitat de siguranţă şi transparenţă în vânzări.

De ce SGS?

SGS este lider mondial în inspecția și validarea tuturor tipurilor de transportatori LNG. Prin rețeaua noastră din întreaga lume, vă punem la dispoziție ingineri specializați și cu experiență în calibrare care folosesc echipamente și soft de ultimă oră.

Aflaţi cum puteți atinge cel mai înalt nivel de precizie al măsurătorilor pentru cargourile LNG cu ajutorul serviciilor SGS de inspecție a transferului de custodie.