Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Centrul SGS de gaze tehnice reprezintă o resursă cheie care stă la baza operațiunilor noastre din industria gazelor, ajutându-ne să oferim soluții integrate clienților noștri din întreaga lume.

Indiferent de țara în care se derulează operațiunile dumneavoastră și de gradul de izolare al instalațiilor, avem capacitatea de a fi prezenți pe amplasamente și de a vă oferi asistența tehnică de care aveți nevoie. Reputația echipei noastre din Belgia este bine stabilită, fiind lider de piață în acest sector aflat într-o expansiune rapidă.

Oferim:

  • Servicii de gaze naturale lichefiate (LNG): Vă oferim un serviciu tehnic cuprinzător pentru LNG, acoperind o gamă variată de sisteme de producţie, servicii de măsurare, analiză şi verificare, lichefiere și regazeificare, calibrare și pregătire.
  • Având în vedere recenta creştere rapidă a LNG ca sector și cerințele unice privind lanțul de aprovizionare cum ar fi infrastructura de specialitate, nave și angajamente la termen, vă oferim de asemenea un serviciu de suport al contractelor. Lucrăm cu partenerii de negociere pentru a modela și evalua toate specificațiile privind transferul de custodie, după cum este descris în secțiunea de măsurare și testare a SPA.
  • Servicii de gaz petrolier lichid (GPL) şi gaz chimic: Vă putem sprijini afacerea prin furnizarea de asistență privind aspectele de cumpărător-vânzător, aspectele de cantitate, calitate și demarare, precum și prin furnizarea de asistență în domeniul auditării și instruirii tehnice în domeniul gazelor și al formării de competențe.

De ce SGS?

Având SGS ca partener, aveți acces la o rețea globală fără precedent a capacităților și cunoștințelor tehnice, cu o experiență de peste 30 ani în domeniul industriei de gaze și expertizei specifice în gaze naturale lichefiate (LNG), gaze petroliere lichide (GPL) și alte gaze chimice, inclusiv butan, propan și amestec de GPL și gaze de uz casnic.

Aflați mai multe despre modul în care SGS vă poate sprijini operațiunile prin centrul tehnic pentru gaze.