Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Soluții de inspectare cu perii inteligente — minimizați riscurile, reduceți costurile și garantați integritatea pe termen lung a conductelor dvs.

Conductele sunt o metodă sigură și eficientă de transportare a unor bunuri cu valoare ridicată, cum ar fi petrolul și gazele. Cu toate acestea, conductele sunt vulnerabile la factori precum coroziunea și depunerile, care pot reduce debitul conductelor și pot cauza avarii costisitoare. În prezent, pentru a garanta integritatea conductelor, sunt folosite perii de curățare pentru a îndepărta depunerile, iar pentru a detecta defecțiunile sunt folosite perii inteligente de inspecție în serie (ILI) . Inspecțiile ILI convenționale nu pot fi efectuate frecvent, deoarece sunt costisitoare și au efect perturbator. Cu alte cuvinte, conductele devin susceptibile la defecțiuni în intervalul dintre inspecții. Soluțiile noastre de inspectare cu perii inteligente permit monitorizarea regulată pentru identificarea extinderii eventualelor defecțiuni, reducând la minimum costurile și riscurile dvs. operaționale.

Provocări cu mentenanța conductelor

Avariile conductelor pot afecta negativ producția, mediul înconjurător și pot pune vieți în pericol. Costul ridicat al avariilor înseamnă că operatorii sunt mai dependenți ca niciodată de inspecțiile conductelor. Cu toate acestea, metodele convenționale de inspecție ILI sunt adesea dificil de aplicat atunci când, de exemplu, secțiuni mari ale conductei au geometrii complexe situate în medii greu accesibile. Deoarece inspecțiile convenționale pot avea efect perturbator, adesea trec ani de zile fără inspecții la nivelul conductelor, crescând astfel riscul de avarie.

Tehnologia periilor inteligente de inspectare

De ce să alegeți soluțiile SGS cu perii inteligente de inspectare?

Soluțiile noastre cu perii inteligente de inspectare elimină dezavantajele proceselor convenționale de curățare a conductelor, combinând funcțiile periei ILI cu simplitatea periei de curățare. Peria noastră inteligentă încorporează o serie de senzori electromagnetici fără contact, într-un corp flexibil de poliuretan sau spumă. În timpul operațiunilor, senzorii interni dispuși în serie scanează conducta de coroziune și fisuri interne și stabilesc cu precizie presiunea, temperatura și viteza de-a lungul conductei. Peria inteligentă poate gestiona cu ușurință conductele cu geometrie complexă și poate inspecta conductele de obicei „necurățabile”.

Avantaje pentru firma Dvs.

Permițând colectarea frecventă a datelor și la un cost scăzut, soluțiile noastre de inspectare cu perii inteligente vă permit să planificați mentenanța în timpul operațiunilor standard, minimizând riscul de scurgeri și avarii între operațiunile ILI tradiționale. Peria inteligentă este simplu de utilizat - funcționează ca o perie de curățare și poate fi folosită de tehnicieni locali, fără specializare. Poate fi folosită cu toate mijloacele de producție și în conductele cu geometrie complexă. Pentru a implementa diverse aplicații specifice, din componente standard se pot realiza scule personalizate, reducându-se termenele de livrare și costurile.

Lider global în serviciile de garantare a integrității conductelor

Fiind lider mondial în domeniile inspecției, verificării, testării și certificării, avem o experiență vastă în inspecția conductelor și știm cum să răspundem nevoilor unice ale firmei dvs.

Contactaţi-ne astăzi pentru mai multe informaţii.