Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Istoria unui succes!

Incepand din 2008, SGS Romania a identificat o noua oportunitate de dezvoltare, ca urmare a unor cerinte legislative si astfel  cu ajutorul unei echipe de profesionisti, a construit un model de succes, in domeniul serviciilor de coordonare in materie de securitate si sanatate in munca.  

Competentele dezvoltate, profesionalismul, impartialitatea si spiritul etic  ne-au permis sa activitam pe cele mai importante  santiere de constructii si demolari, din domeniul petrol si gaze, de exemplu cele ale  OMV Petrom, din domeniul energiei: ALSTOM Power, precum si pe alte santiere de constructii civile si industriale. 

Povestea de succes continua

Fara a minimiza sau neglija celelalte exemple de proiecte in care echipa de profesionisti SGS, formata din coordonatori SSM, a contribuit la finalizarea cu succes a unor proiecte de anvergura, as dori sa ma refer la cel mai recent succes, unul din proiectele OMV Petrom din domeniul E&P, FRDP Tazlau.  Este o bucurie si o onoare sa primim din partea clientului nostru felicitari la incheierea unui an de la demararea proiectului, pentru inregistrarea a peste 189.000 ore om, fara niciun incident, acident .

Desi acesta nu este cel mai mare proiect in care suntem implicati, este un exemplu de buna practica in domeniul SSM, care trebuie cunoscut.

Date reprezentative: Pentru a putea avea o estimare a complexitatii activitatilor si riscurilor asociate, mentionez ca pe acest proiect au fost implicati peste 20 contractori si mai mult de 135 muncitori activand simultan. Pe langa riscurile asociate unui santier de constructii in domeniul petrol si gaze, mai trebuie subliniate si riscurile determinate de amplasamentul santierului, intr-o zona de munte, in care conditiile meteo sunt mult mai dificile, in care iarna incepe in Octombrie si se termina in Aprilie.

Este o remacabila realizare care nu s-ar fi putut obtine fara o exceptionala colaborare intre echipa OMV Petrom reprezentata prin project manager, construction manager, HSSE leader si coordonatorul desemnat al SGS, Dl George Cojanu. De asemenea, poate constitui un exemplu, modul in care intreaga echipa de contractori a inteles sa-si atinga obiectivele si tintele atat in termeni de realizare a lucrarilor si incadrare in termene si buget, cat si de a lucra in conditii de siguranta cu respectarea cerintelor legislative si pe cele, chiar mai restrictive, ale OMV PETROM. 

In loc de concluzii

Mult succes intregii echipe de proiect si contractorilor pentru continuarea in acelasi mod a acestui proiect.

Nu in ultimul rand felicitari coordonatorului SSM al SGS si echipei noastre pentru profesionalism si aceste realizari!