Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS Romania are bucuria sa anunte atat partenerii nostri, clientii si partile interesate, referitor la doua evenimente care s-au finalizat cu succes, in luna Iunie, respectiv Iulie si anume:

  • Obtinerea accreditarii RENAR conform ISO 17020, ca organism de inspectie de Tip A si
  • Obtinerea certificarii sistemului de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, de catre National Accreditation Board, ANAB din Statele Unite.

 

Obtinerea acreditarii ISO 17020, acopera toate domeniile principale in care SGS Romania activeaza ca integrator de servicii si ne permite sa oferim partenerilor nostri servicii pe intreg lantul de furnizori , nu numai cu recunoastere internationala cat si cu acreditare locala.

Principalele solutii de evaluare a conformitatii oferite de SGS sunt:

  •  Inspectii, pentru a stabili cantitatea si calitatea bunurilor tranzactionate. Gama inspectiilor acoperite de SGS este foarte larga, cum ar fi: inspectii pe procese de fabricatie, inspectii finale ale produselor inainte de livrare, inspectii la fata locului ale operatiilor de incarcare, descarcare, inspectii auto, etc. Inspectiile acopera atat domeniul voluntar cat si cel reglementat.
  • Verificare;  Serviciile de verificare pe care le oferim garanteaza conformitatea produselor si serviciilor cu standardele internationale si cu reglementarile locale. Astfel acoperim intreg lantul de furnizori de la materia prima pana la consumatorul /utilizatorul final.
  •  Incercari de laborator si testare produse; Testam calitatea si performanta produselor in conformitate cu diferite standarde tehnice, de siguranta sau de reglementare. In acest scop, SGS si-a dezvoltat o retea de laboratoare accreditate, pentru incercari analitice si de produs cu acoperire la nivel mondial.
  •     Certificarea sistemelor, serviciilor si produselor; Certificarea SGS confirma  ca produsele, sistemele sau serviciile supuse certificarii corespund cerintelor standardelor impuse de catre autoritati, organisme internationale de standardizare sau de catre clienti. Deasemenea, oferim asistenta clientilor nostri in elaborarea standardelor particularizate in functie de nevoile specifice.

 Principalele domenii economice carora ne adresam sunt :  Agricultura si produse alimentare, Auto, Energie, Constructii si Infrastructura, Industrie constructii de masini, Petrol si gaze, Industria extractiva si miniera, Industrie usoara, Banci si fonduri de investitii,  Logistica, Sectorului public, etc

 

De ce este important sa obtinem aceste acreditari/certificari?

Prin acestea se obtine recunoasterea oficiala si confirmarea, de terte parti, a calitatii, integritatii si profesionalismului SGS si se confera incredere clientiilor in privinta servicilor oferite.

 Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati:

 

 SGS Business Development Manager Mihaela Sarbu

 Diplom Engineer

 SGS Romania SA

4 Bucharest, 38 Calea Serban Voda,

 code: 040212

 t: +4021 3354683

 f: +40213354620

Email: SGS (link to: industrial.global@sgs.com)

Web: www.sgs.com/industrial