Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

De curand SGS Romania a finalizat investitia la cel mai modern centru de inspectii auto si logisitica din Romania.

Urmand traditia SGS oferim in aceasta noua locatie atat servicii de inspectii auto (off-lease, inainte de revanzare) cat si in premiera in Romania servicii de ITP.

Deasemeni, am extins portofoliul serviciilor noastre prin constituirea unui veritabil vehicle return point dedicat in cea mai mare parte companiilor de leasing operational dar si companiilor de leasing financiar.

In acest fel oferim servicii complete de sfarsit de contract leasing cum ar fi: spalare, preluare auto, preluare auto in regim VIP, inspectii auto, diagnoza, stocaj, livrare auto catre noii proprrietari in urma revanzarii vehiculului, evaluare tehnica si/sau finaciara. Avem cel mai profesional environment pentru derularea acestor activitati beneficiind de doua linii de ITP si trei linii de inspectii off-lease, fiecare dintre acestea fiind constituita din boxa spalare auto, zona preluare si fotobox pentru efectuarea fotografiilor profesionale de prezentare ale vehiculelor.

O echipa tanara si dedicata va asteapta cu drag pentru a beneficia de serviciile oferite la cel mai inalt nivel de profesionalism.