Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

    SGS va participa la Targul organizat de REECO-ENREG Arad, ce se va desfasura in perioada 9-11, Aprilie, 2014 la Arad. Participarea SGS la acest eveniment se inscrie pe linia manifestarilor pe tema energiilor regenerabile la care SGS Romania participa, primul de acest fel fiind cel din  Noiembrie 2013 si anume "Cel de  al 6-lea Targ International &Conferinte, pe tema Energiilor regenerabile si eficientei energetice organizat de REECO & RENEXPO, in Bucuresti.

    Informatii despre Targul REECO,  PV Platform in Romania, Arad

    Intr-un spatiu expozitional de peste 2000 m² vor fi prezente peste 50 de firme expozante, ce actioneaza in domeniul fotovoltaic incepand de la producatori de echipamente, constructori si furnizori de servicii si un numar de peste 2000 vizitatori . In paralel cu desfasurarea expozitiei vor avea loc conferinte si forumuri la care se asteapta 120 participanti.  

    Conferinta  dedicata Platformei PV din Romania, cu titlul “Modificari &Riscuri” se va desfasura pe durata a doua zile si va avea mai multe sectiuni fiind structurata pe subiecte de interes general ca de ex: stadiul actual al schemei suport pentru investitiile din domeniul regenerabil, finantarea proiectelor si modificari legislative, tendintele in piata PV din Romania, precum si aspecte tehnice privind  proiectarea si constructia parcurilor fotovoltaice, sisteme PV in constructii, etc.

    Participarea si reprezentarea SGS Romania    

    SGS va participa la acest eveniment cu un stand propriu localizat in zona  HA-G11 si o prezentare in prima zi a conferintei PV.     Mihaela Sarbu, SGS Romania Business Development Manager impreuna cu alti experti va oferi vizitatorilor informatii referitor la subiectele de interes precum si in privinta competentelor si experientei SGS in domeniul energiilor regenerabile/ SGS renewable energy . SGS Romania va avea si o prezentare cu titlul “ Independent Technical Due Diligence process for PV projects” care se refera la aspectele tehnice privind finantarea proiectelor fotovoltaice.

    Servicii SGS in domeniul Energiilor Regenerabile

SGS ofera o gama larga de servicii in domeniul energiilor regenerabile renewable energy services concepute pentru a reduce rata caderilor in functionare, in scopul de a imbunatatii viabilitatea financiara a investitiei in toate etapele ciclului de viata a proiectului. Beneficiarii serviciilor SGS sunt, detinatorii proiectelor, finantatorii, investitorii sau orice parte care detin actiuni in aceste proiecte. Avand in vedere experienta si competentele sale, SGS ofera servicii de terta parte, consultanta, inspectii, verificari , testari si certificare pentru proiectele de energii regenerabile. SGS ofera o gama larga de servicii in domeniul energiilor regenerabile. 

    SGS si cresterea sectorului PV in Romania  

    PV Platform Romania  va oferi SGS oportunitatea de a prezenta serviciile, competenetele si experienta sa in sectorul fotovoltaic si sa comunice direct cu vizitatorii si participantii la conferinta(http://www.enreg-expo.com/pv-platform-romania.html ). Cunostiintele SGS la nivel global , expertiza si cunoasterea tehnologiilor in domeniul solar sustin producatorii in dezvoltarea unor produse adecvate cerintelor de piata. Leader de piata in domeniul serviciilor PV , SGS ofera servicii de certificare si testare care se adreseaza intregului lant de furnizori din industria fotovoltaica. In calitatea sa de partener de incredere in sectorul fotovoltaic, SGS a dezvoltat solutii si metode de testare in colaborare cu Frehsenius Institute – Germania  colaborand la dezvoltarea proiectelor care utilizeaza energia solara.  

    Totusi acest sector isi mentine gradul de atractivitate si tenditele de crestere pentru urmatorii ani. Sectorul energiilor regenerabile si in special cel fotovoltaic a cunoscut o crestere semnificativa in 2013 ca urmare a schemei suport pentru investitorii in PV prin acordarea a 6 certificate verzi/MWh pentru investitiile finalizate pana la 1 Ianuarie 2014, desi anumite modificari legislative conduc la temperarea nivelului investitiilor. Datorita potentialului de dezvoltare in domeniul energiilor regenerabile existent in Romania , participarea SGS la PV Platform Romania ne va permite sa ne prezentam ca furnizor competent de servicii si de incredere atat pentru detinatorii parcurilor fotovoltaice cat si pentru finantatori si pentru dezvoltatori.

    Prin intermediul echipei sale de inspectori, supervizori si electricieni autorizati din divizia Servicii Industriale, SGS Romania, a participat la conectarea la retelele de distributie si la reteaua nationala a peste 100 parcuri fotovoltaice in Romania. Romania are ca prioritate cresterea capacitatii de productie a energiei din surse regenerabile in scopul reducerii depenedentei de energia conventionala si in consecinta acest sector este in dezvoltare.

La finalul anului 2013 capacitatea instalata in domeniul energiei eoliene era de 2500 MW si de peste 1100 MW in cel solar. Ministru Energiei a declarat ca directiile prioritare care vor fi incurajate in 2014 sunt proiectele din domeniul energiei solare, si PV, biomasa si microhidro.   

      SGS asteapta cu interes participarea la acest eveniment de la ARAD.