Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii geotehnice de la SGS - asiguraţi-vă că locaţia dumneavoastră este adecvată pentru proiectul dumneavoastră de construcţii.

Pentru a vă asigura că locaţia dumneavoastră este adecvată pentru proiectul de construcţie, investigarea solului, rocilor, distribuţiei faliilor şi a proprietăţilor rocilor-mamă de pe şi de dedesubtul locaţiei dumneavoastră este critică.

Serviciile noastre geotehnice vă oferă o gamă diversă de analize pentru explorarea de suprafaţă şi de adâncime a locaţiei dumneavoastră. Putem evalua cum vor interacţiona materialele din sol cu construcţia propusă de dumneavoastră şi identifica potenţialele pericole pentru persoane, proprietăţi şi mediu. Serviciile noastre includ totul de la testarea de rutină, analiza unică şi rezolvarea problemelor şi până la proiectarea şi monitorizarea lucrărilor de săpături şi fundaţiilor structurale.

Ca lider mondial în furnizarea de servicii geotehnice, vă oferim personal expert şi resurse, metode de testare şi laboratoare la cele mai înalte standarde. Datorită reţelei noastre globale şi a experienţei fără egal, suntem prima alegere pentru contractorii de construcţii civile, consultanţi, producători şi agenţii guvernamentale din întreaga lume.

Pentru a discuta despre cum vă pot ajuta serviciile noastre geotehnice să vă asiguraţi că locaţia dumneavoastră este adecvată proiectului de construcţie, contactaţi-ne astăzi.