Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Când evaluaţi valoarea unui proiect sau stabiliţi strategia pentru managementul riscului, este esenţial să vă asiguraţi că există conformitatea cu regulamentele în toate aspectele operaţiunilor.

Este o provocare complexă să vă asiguraţi că se respectă toate regulamentele, însă la SGS, experţii noştri pot oferi rapoarte tehnice, consultanţă şi asistenţă pentru toate aspectele tratării şi managementului apei. Respectarea regulamentelor aduce mai bune rezultate comerciale, asigură calitatea şi integritatea şi validează consistenţa producţiei sau serviciului.

Regulamentele şi standardele diferă de la ţară la ţară şi de la industrie la industrie, motiv pentru care avem specialişti la SGS în toată lumea pentru a vă asigura că sunteţi în conformitate. Indicaţiile şi evaluările sunt imparţiale, profesionale şi o sursă bine-cunoscută de asigurare într-o gamă largă de industrii şi sectoare. Laboratoarele noastre, respectate pentru rapiditatea testelor, sunt disponibile tot timpul, în toată lumea. Aflați cum vă poate ajuta personalul nostru specializat să respectaţi regulamentele.