Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Păstraţi-vă resursele de apă pentru viitor.

Studiile apei subterane efectuate de SGS vă ajută să formulaţi un plan de gospodărire a apelor care anticipează riscurile de contaminare şi se adaptează nevoilor dumneavoastră viitoare.

Apa subterană proaspătă este o resursă preţioasă care poate fi grav afectată de activităţile industriale sau agricole. Apa ar trebui să fie păstrată pentru a vă asigura că o sursă de calitate este disponibilă pentru viitor. De asemenea, pentru succesul proiectelor subterane şi de construcţie, nivelul apei subterane trebuie să fie gestionat în timpul lucrărilor de inginerie sau de construcţii.

Echipa noastră de studii hidrogeologice oferă o gamă de servicii pentru a vă ajuta să anticipaţi cererile privind apa subterană şi să concepeţi soluţii care se potrivesc afacerii dumneavoastră. Indiferent de tipul de strat acvifer, noi avem echipamentul necesar - de la pompare şi prelevare de probe până la modelare pe computer a masei de apă - pentru a face o evaluare detaliată. Hidrogeologii noştri au cunoştinţele de specialitate necesare pentru a propune o serie de soluţii potrivite multor ramuri industriale, inclusiv servicii publice de alimentare cu apă.

Vă putem ajuta şi cu asistenţă administrativă precum prospecţiuni şi obţinerea de autorizaţii. Ne ocupăm şi de toată documentaţia de care aveţi nevoie ca să acoperiţi cerinţele tehnice şi rapoartele privind măsurătorile de teren. Rapoartele noastre vor sprijini conformitatea dumneavoastră cu toate reglementările relevante pentru sectorul dumneavoastră de activitate.

Gama noastră de servicii include:

  • Studii privind captarea apelor subterane
  • Studii ale apei de suprafaţă
  • Hidrogeochimie

Oferta noastră completă de pachete de testare asigură chimia apei pentru probele de apă proaspătă şi apă subterană întâlnite în explorarea resurselor minerale. Integrate perfect în reţeaua noastră mondială de mediu, laboratoarele noastre oferă un spectru larg de analize chimice ale apei, rocilor, solului şi altor materiale naturale. Ne angajăm să vă oferim o analiză geochimică imbatabilă, furnizându-vă o înţelegere exactă a chimiei apei subterane de pe terenul dumneavoastră.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a garanta succesul proiectului dumneavoastră hidrogeologic şi legat de apele subterane.