Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a garanta securitatea bunurilor din lanţul de aprovizionare al organizaţiei dumneavoastră, implementaţi cerinţele TAPA privind siguranța încărcăturii.

Firmele care depozitează produse valoroase, cum ar fi farmaceutice, îmbrăcăminte, tutun, echipamente pentru magazine de vânzare cu amănuntul şi echipamente high-tech pentru depozite şi centre de distribuţie, implementează acest standard pentru a proteja acele depozite, dar şi pe cei care le furnizează serviciile de transport.

Firma SGS este aprobată la nivel global de Asociaţia pentru protecţia activelor transportate (TAPA) pentru a oferi servicii de evaluare certificată conform cerinţelor lor privind siguranţa încărcăturii. Evaluarea noastră de certificare conform TAPA include auditul unor aspecte de la nivelul organizaţiei dumneavoastră, cum ar fi controlul accessului, verificarea angajaţilor, protecţia perimetrului, dispozitive de protecţie împotriva intruşilor, sisteme de monitorizare, zone de depozitare a bunurilor valoroase şi întârzierile din tranzit. Procesul de audit va verifica şi eventualele zone de preocupare din depozitele, centrele de distribuţie şi facilităţile dumneavoastră de consolidare, şi vă va ajuta să specificaţi măsuri minime de securitate pentru şoferi.

Fiind o legătură cheie în managementul lanţului dumneavoastră de aprovizionare, un certificat logistic de la TAPA va demonstra angajamentul dumneavoastră vis-a-vis de creşterea şi optimizarea nivelului de securitate, precum şi de îndeplinirea cerinţelor clienţilor dumneavoastră.

În calitatea noastră de organism de verificare şi certificare lider la nivel mondial, derulăm audituri conform tuturor cerinţelor globale şi regionale de securitate, inclusiv:

  • ISO 28000 (de asemenea certificabil)
  • TAPA TSR şi 
  • C-TPAT

Selectând firma SGS ca partener în oţinerea certificării TAPA conform cerinţelor privind siguranţa încărcăturii veţi obţine şi procese mai performante, personal tot mai calificat şi relaţii mai sustenabile cu clienţii, oferindu-vă implicit un avantaj competitiv profitabil. Suntem liderul de piaţă în domeniul securităţii transportului şi a lanţului de aprovizionare.

Optimizaţi securitatea lanţului de aprovizionare cu un audit SGS de certificare TAPA conform cerinţelor privind siguranţa încărcăturii.