Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS înțelege că logistică înseamnă mai mult decât a muta un bun dintr-un loc într-altul, astfel că noi oferim o întreagă gamă de servicii - inclusiv audituri și certificare - care acoperă toate aspectele afacerii dumneavoastră.

Pentru a vă asigura liniștea de care aveți nevoie practic începem cu un audit al situației logisticii dumneavoastră. Apoi facem recomandări privind modul în care vă puteți îmbunătăți activitatea prin certificare și prin îndeplinirea standardelor. Acestea includ standardele IFS (International Featured Standard) Certificare Broker și Certificare logistică IFS, Certificare depozitare și distribuție BRC (de la Consorţiul Britanic al Comerţului cu Amănuntul), TAPA (Asociația pentru Protecția Activelor Tehnologice) și ISO 28000 Securitatea canalelor de distribuție.

Serviciile noastre nu vă vor ajuta doar să vă derulați activitatea mai uniform, ci vă vor permite și să demonstrați angajamentul organizației dvs față de livrarea mărfurilor la timp, în limita bugetului, în siguranță și intacte. Pentru a completa pachetul, oferim cursuri de pregătire a personalului și conducerii dumneavoastră.

În calitate de companie lider mondial în testare, verificare, inspecție și certificare vă oferim exactitate inegalabilă, specialiști experimentați, metodologii de examinare de ultimă generație și un acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de certificare în domeniul logisticii.