Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Demonstrați angajamentul dvs. referitor la securitatea informației, colaborând cu SGS. Gama noastră largă de servicii – inclusiv audituri, certificare și instruire pentru standardul ISO 27001 aplicabil în domeniu – este o completare a sistemelor dvs. de management al informației.

Informațiile despre activitatea comercială au o importanță vitală pentru succesul organizaţiei dvs. – dar cât sunt de sigure ? Cât de puternice sunt sistemele dvs. de management pentru securitatea informației (ISMS)? Care ar putea fi consecințele dacă se întâmplă ca datele dvs. confidențiale să ajungă pe mâini greșite?

Noi vă putem ajuta să găsiți răspunsuri la aceste întrebări oferindu-vă posibilitatea de a înțelege mai bine modul în care lanțul de informații din cadrul organizației dvs., logistica și lanțul de aprovizionare pot fi administrate mai bine. Având aceste cunoștințe – plus opțiunea de a primi o certificare ISMS – aveți și garanția că persoanele adecvate au acces la informațiile adecvate, la nivelul întregii dvs. organizaţii.

Ca lider mondial în materie de testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă precizie inegalabilă, specialişti deosebit de experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de management al securităţii informației.