Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Nu puteți supraveghea în permanență și în mod simultan toate afacerile dvs. De aceea este bine să aveți încredere în serviciile oferite de SGS.

Noi vă oferim accesul la cunoștințe amănunțite cu ajutorul rețelei noastre vaste de specialiști, care vă vor oferi soluțiile și sistemele pe care să le utilizați. Noi vă garantăm că siguranța operațiunilor dvs. este bine gestionată, și este conformă celor mai noi practici care au ca punct central optimizarea continuă. Experții noștri vă pot ajuta să utilizați sisteme solide pentru import-export și securitatea la graniță și să gestionați un lanț de aprovizionare – care vă permite să vă concentrați atenția asupra strategiei dvs., să protejați marca dvs. și să obțineți satisfacția clienților.

Noi colaborăm cu dvs. conform unor standarde recunoscute precum Asociația Pentru Protecția Bunurilor Tehnologice (TAPA), Parteneriatul Comercial-Vamal împotriva actelor teroriste (C-TPAT) și managementul siguranței pentru lanțul de aprovizionare ISO 28000. Puteți folosi fie serviciile noastre de managementul siguranței ca soluții individuale, fie puteți solicita să le adaptăm pentru a fi adecvate necesităților dvs. și pentru a contribui pozitiv la procesele și procedurile dvs. interne.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de management al securităţii informației.