Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Vă ajutăm să găsiţi soluţii inovatoare pentru a vă dezvolta şi creşte afacerea, găsind moduri de a optimiza, simplifica, accelera sau creşte profitul proceselor dumneavoastră.

Servicii logistice: SGS vă va ajuta să vă puneţi produsele în mişcare.

Oricare ar fi produsul, oriunde ar trebui să ajungă şi oricum ar trebui să ajungă acolo, SGS vă poate ajuta să vă desfăşuraţi operaţiunile logistice la timp şi încadrându-vă în buget. Vă oferim un ansamblu cuprinzător de servicii conceput să simplifice procesul de furnizare intermediară pe cale maritimă, feroviară sau rutieră - inclusiv servicii de import şi export cuprinzătoare.

De exemplu, când expediaţi bunuri, vreţi să ajungă la destinaţie în aceeaşi stare ca atunci când au plecat. Dacă ceva nu a mers bine, care a fost cauza?  Furtul? Daunele accidentale? Serviciile noastre vă pot ajuta să preveniţi şi să diagnosticaţi astfel de probleme.

Serviciile noastre de transport cuprind servicii maritime precum servicii pentru încărcătură şi pentru navă, servicii de operare a instalației și a terminalului (PTO), servicii de control al importurilor şi schimburi de date cu vămile internaţionale. Dacă transportaţi mărfuri pe cale feroviară sau rutieră, vă oferim şi servicii esenţiale precum recrutare pentru terminal şi servicii de management al podurilor-basculă.

Transportul containerelor are propriile sale dificultăţi - de aceea am pus la punct servicii consacrate exacte acestei sfere de transport.   Putem oferi inspecții asupra rezervoarelor ISO, inspecții privind starea de curățenie, servicii de informaţii inteligente privind transportul şi servicii de control al importului, de exemplu.

La capitolul logistică, avem de asemenea o gamă largă de servicii de audit, certificare şi instruire - toate concepute să vă ajute să conduceţi o afacere mai bună.

Vă oferim şi servicii de management al riscului, de intervenţie în situaţii de urgenţă şi de management al incidentelor, testare a ambalajelor şi manipulării şi servicii de calitate, sănătate, securitate şi mediu (CSSM).

SGS este lider mondial în testare, inspecţie, certificare şi verificare, având experienţă, cunoştinţe de specialitate şi o extindere globală. Fie că sunteţi companie de transport sau de livrare sau utilizaţi regulat servicii logistice, contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum gama noastră uriaşă de servicii dedicate logisticii v-ar putea ajuta organizaţia.