Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire cu privire la metodele corecte de sterilizare pentru dispozitive medicale este obligatorie pentru firme care subcontractează serviciile lor de sterilizare către alte organizații.

Programele de instruire oferite de SGS cu privire la sterilizare sunt disponibile pe plan global și sunt derulate pentru a îi ajuta pe clienți să întrunească cerințele reglementărilor internaționale și locale, inclusiv standardele ISO precum ISO 11137.

Sesiunile de instruire cu privire la standardele pentru sterilizare sunt adesea necesare pentru a-i ajuta pe clienți să controleze subcontractanții lor care se ocupă de sterilizare și să asigure sterilizarea dispozitivelor medicale ale acestora printr-o documentare și monitorizare adecvată

Programele noastre de instruire sunt concepute și furnizate de experți în domeniu, care au cunoștințe de specialitate cu privire la metodele actuale de sterilizare și cu privire la reglementările pe care orice firmă trebuie să le întrunească pentru diferite regiuni geografice.

Serviciile de instruire sunt foarte flexibile, și pot fi adaptate pentru a întruni cerințele comerciale și cerințele clienților dvs. și ale autorităților de pe piețele țintă din diverse zone geografice. Noi putem derula programe la fața locului sau la distanță în limba engleză sau în limba dvs. locală.

Experții noștri sunt disponibili pentru a oferi consultanță cu privire la conținutul unui potențial program de instruire destinat organizației dvs. Atunci când este necesar, putem efectua un audit pentru o analiză gap, pentru a stabili care necesități de instruire sunt mai stringente.

SGS a dobândit o reputație internațională ca furnizor de soluții de instruire excelente. Având experiență de mai mult de 100 de ani în a-i ajuta pe clienți să obțină beneficii maxime din resursele lor din vânzarea de produse pe piață, avem o poziție unică pentru a vă asigura că greșelile în materie de sterilizare nu vă împiedică să vă dezvoltați afacerea.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.