Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Furnizorii de bunuri şi servicii deţin un rol critic pentru majoritatea fabricanţilor legali de aparatură medicală, indiferent dacă aceştia furnizează un subansamblu-cheie sau dacă proiectează şi fabrică aparatul în întregime.

Această instruire are la bază practicile exemplare curente referitoare la controlul furnizorilor, aşa cum este descris în documentul GHTF "Sisteme de management al calităţii - aparatură medicală - norme de control al produselor şi serviciilor obţinute de la furnizori".

În plus faţă de controlul furnizorilor tradiţionali, instruirea descrie detaliat aspectele specifice ce trebuie luate în considerare în cazul în care se implementează un "Branding propriu" sau o "Etichetare proprie". Participanţii vor beneficia de instruire obţinând un control mai eficient şi mai rentabil al furnizorilor şi prin controale optimizate ale managementului de risc asociat acţiunii de externalizare.

Instruirea include studii de caz şi activităţi de grup, care pot avea la bază aparatura şi situaţiile clientului în cazul unei instruiri interne.

Contactaţi acum firma SGS pentru a afla mai multe despre instruirea SGS referitoare la controlul furnizorilor şi etichetarea proprie a mărcii.