Ce căutați?

Instruire privind bunele practici de distribuție (GDP) în industria farmaceutică

Această instruire le furnizează participanţilor un sistem de calitate pentru procesele de depozitare şi distribuţie dedicate medicamentelor.

Bunele practici de distribuţie (GDP) demonstrează că organizaţiile sunt dedicate menţinerii calităţii în toate aspectele serviciilor furnizate clienţilor lor şi industriei farmaceutice.

Instruirea GDP oferă o introducere în bunele practici de distribuţie din industria farmaceutică şi rolul lor în garantarea siguranţei produselor farmaceutice pe durata transportului sau a depozitării. Conformitatea cu cerinţele bunelor practici de distribuţie (GDP) reprezintă dovada că organizaţiile, în calitatea lor de potenţiali fabricanţi de produse farmaceutice, pot furniza produse de bună calitate, servind astfel sectorul asistenţei medicale ca partener vital în lanţul de aprovizionare conex.

Normele de reglementare şi legislative referitoare la bunele practici de distribuţie (GDP) au un impact major asupra procesului de fabricare a produselor farmaceutice. Această instruire le oferă participanţilor oportunitatea de a împărtăşi şi discuta cu colegii şi experţii din domeniu normele privind bunele practici de distribuţie (GDP) şi experienţele relevante pentru industria de fabricare a medicamentelor.

Instruirea se referă la lanţurile de aprovizionare cu produse farmaceutice pentru medicamentele umane, de la producătorii de materie primă şi până la fabricarea produsului finit, şi este în special dedicată proceselor de depozitare şi distribuţie.

Această instruire acoperă teme precum:

  • Cartografia temperaturii şi aranjamente logistice
  • Managementul lanţului frigorific
  • Re-ambalare, re-etichetare şi managementul materialelor folosite în studiile clinice
  • Sistem de management al calităţii, evaluarea riscurilor, probleme uzuale

La încheierea instruirii, participanţii vor putea:

  • Înţelege cum se integrează contribuţia lor în cadrul de calitate al unei organizaţii
  • Şti cum funcţionează diferitele departamente în contextul proiectării calităţii, siguranţei şi eficacităţii produselor farmaceutice, ca şi responsabilitate interdisciplinară
  • Înţelege motivul respectării regulilor bunelor practici de producţie (GMP) / bunelor practici de distribuţie (GDP) şi dezvolta o atitudine pozitivă mai ales faţă de GDP

Instruirea include conferinţe şi exerciţii de tip atelier.

Contactaţi acum firma SGS pentru a afla mai multe despre instruirea referitoare la bunele practici de distribuţie.

Servicii asociate

  • SGS Romania S.A.

38, Calea Serban Voda,

sector 4, 040212,

București, România