Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Înțelegerea reglementărilor globale complexe aplicabile pentru echipamentele medicale este o provocare, dacă doriți să vă extindeți pe piață.

Sunt aplicabile multe reglementări diferite pe plan național, iar concentrarea afacerii dvs. în diverse regiuni și țări necesită o planificare atentă, pentru a vă asigura că întruniți standardele necesare.

Instruirea privind reglementările aplicabile pentru echipamentele medicale este necesară deseori pentru a permite conducerii să înțeleagă implicațiile apariției unei noi piețe sau a unei noi reglementări asupra afacerii, pentru a-i ajuta pe clienți și consultanți să scrie și să modifice documentele de calitate, să asiste în elaborarea dosarelor tehnice și ca o introducere pentru noi membrii din departamentele de calitate și reglementare.

În acest sens, noi vă oferim sesiuni de instruire despre reglementările aplicabile pentru echipamentele medicale, concepute la nivel de auditori, profesionişti în domeniul calităţii, ingineri responsabili și la nivel general, pentru a ajuta organizația dvs. să își lărgească segmentul de piață .

Specialiștii noștri se află în toate țările de pe glob și noi suntem numele de referință pe plan global pentru asigurări și lider pentru serviciile de audit și certificare în numeroase domenii și sectoare de activitate. Aflați mai multe.