Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Bun venit la baza noastră de date a metodelor bioanalitice. Exploraţi gama largă de metode analitice oferite de SGS şi descoperiţi dimensiunea experienţei noastre în domeniul bioanalitic. Având o experienţă de peste 20 de ani, dezvoltăm metode analitice de laborator care respectă principiile GMP/GLP (bunelor practici de producţie/bunelor practici de laborator) pentru micromolecule şi molecule mari, inclusiv bioanaliză, biosiguranţă, caracterizare biologică şi teste de stabilitate.

Metodele noastre biologice respectă liniile directoare ale ICH Q6B şi vă putem oferi un pachet complet de servicii de caracterizare a proteinelor.

Realizate într-un spațiu care respectă bunele practici de laborator (GLP), metodele noastre bioanalitice sunt validate drept corespunzătoare și pot fi utilizate pentru a susține toate tipurile de studii - de la nivel de explorare la nivel de reglementare - conform liniilor directoare ale Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) (iulie 2011), ale Administrației Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente (FDA) și ale Conferinței din Crystal City (mai 2006). Criteriile de validare respectă liniile directoare locale și internaționale aplicabile. Toate validările sunt concepute în funcție de cerințele specifice ale unui program. Unele dintre aceste metode trebuie să fie revalidate pentru a fi în concordanță cu reglementările actuale.

Puteți explora mai jos baza noastră de date a metodelor analitice (disponibilă în limba engleză).