Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Managementul deşeurilor furnizat de SGS va garanta că deşeurile dumneavoastră sunt analizate şi ambalate în vederea depozitării corespunzătoare.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti în gestionarea deşeurilor pentru a afla mai multe.

Înaintea transportării spre tratare şi eliminare, deşeurile dumneavoastră trebuie să fie depozitate corespunzător în funcţie de părţile componente. Echipele noastre de management al deşeurilor au experienţă în toate sectoarele de activitate pentru a concepe o soluţie de depozitare potrivită produselor dumneavoastră. Avem cunoştinţe de ultimă oră referitoare la cele mai recente restricţii şi standarde de mediu. Dumneavoastră vă puteţi concentra asupra activităţilor de bază, încrezători că administrarea şi managementul serviciilor de gestionare a deşeurilor dumneavoastră sunt asigurate.

Centrele noastre au capacitate de depozitare şi sunt autorizate să gestioneze deşeurile periculoase. Noi controlăm conţinutul deşeurilor dumneavoastră, le ambalăm şi le depozităm înainte de transportare, tratare şi reciclare sau eliminare în siguranţă. Instalaţiile de tratare finală sunt selectate în funcţie de compoziţa deşeurilor dumneavoastră. Sistemul de management al rapoartelor utilizează fişe tehnice de securitate (MSDS) online pentru raportare precisă şi pentru a oferi dovada că operaţiunile dumneavoastră respectă reglementările de mediu privind sănătatea şi siguranţa.

Toate serviciile noastre sunt executate în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale. Noi vă ajutăm să respectaţi legislaţia în vigoare pentru sectorul dumneavoastră de activitate. Eliberăm şi certificate care atestă că deşeurile dumneavoastră au fost controlate şi depozitate în mod ecologic. Acest lucru înseamnă că pot fi prelucrate rapid pentru a permite părţilor componente să fie reciclate sau eliminate eficient.

Sunaţi astăzi echipa noastră de management de mediu pentru o soluţie sigură potrivită nevoilor dumneavoastră privind gestionarea deşeurilor.