Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de gestionare a deșeurilor oferă servicii de reambalare a deșeurilor periculoase pentru ca deșeurile dumneavoastră să respecte standardele potrivite și să permită reciclarea și tratarea.

Sunaţi-i astăzi pe specialiştii noştri hidrogeologi pentru a afla mai multe.

Pentru a recicla deșeurile dumneavoastră periculoase, acestea trebuie să fie analizate și ambalate corespunzător în recipienți de mărimea potrivită, care este limitată prin lege. Laboratoarele noastre acreditate sunt autorizate să manevreze și să transporte deșeuri periculoase. Avem cel mai noi echipamente pentru reambalarea deșeurilor în cantități mai mici astfel încât să fie acceptate pentru tratarea finală.

Mulțumită rețelelor noastre mondiale și experienței în proiectarea de logistică pentru multe industrii, putem adapta abordările de gestiune a deșeurilor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice. Pentru cazurile de recondiționare urgentă de produse periculoase - cum ar fi de exemplu transferarea produselor din butoaie în alți recipienți - echipele noastre pentru deșeuri de mediu au expertiza necesară pentru a depăși dificultățile repede și eficient. Acest lucru asigură revenirea cât mai rapidă a produselor dumneavoastră în lanțul de aprovizionare și garantează că, respectând standardele de mediu, procesele de gestiune a deșeurilor cresc afacerea dumneavoastră.

Toate serviciile noastre sunt executate în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale. Conformitatea dumneavoastră cu legislația din industrie este garantată cu certificarea noastră, ca dovadă că deșeurile dumneavoastră au fost procesate în maniera corespunzătoare.

Pentru siguranță și un program eficient de gestiune a deșeurilor, planificați reambalarea deșeurilor dumneavoastră periculoase contactând echipa noastră astăzi.