Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Reducerea şi reciclarea deşeurilor poate să îmbunătățească utilizarea resurselor dumneavoastră şi să crească eficienţa costurilor dumneavoastră operaționale.

Este important de știut că pe piața actuală realizările dumneavoastră în dezvoltare durabilă şi imaginea performanţei de mediu se bazează de asemenea pe un plan strategic pentru servicii de management şi reciclare a deșeurilor.

Echipa noastră de specialiști de mediu şi durabilitate de la SGS vă poate ajuta cu o gamă de servicii de management şi evaluare a deşeurilor pentru a creşte nivelul de informare despre deşeurile din procesele dumneavoastră de producţie şi despre cum pot fi reciclate sau eliminate în siguranţă. Asistența noastră se extinde de asemenea la recomandări cu privire la inovaţiile de producție care vor ajuta la reducerea de la început a deşeurilor, reducând nevoia de servicii de eliminare. Dacă deşeurile dumneavoastră conţin substanţe periculoase, noi avem echipele experimentate şi acreditate care să se ocupe de deşeuri chimice şi alte deşeuri periculoase.

Colaborați cu reţeaua noastră globală pentru a asigura că aveți o moştenire de mediu sigură şi curată. Sunaţi-ne astăzi și demarați un plan mai curat de gestionare a deşeurilor dumneavoastră.