Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Respectați standardul ISO 50001 pentru sistemul de management al energiei pentru a îmbunătăți rapid randamentul energetic, a reduce costurile, dar și a îndeplini și chiar a depăși așteptările clienților.

Sistemele eficiente de management al energiei (EnMS) ajută organizația dvs. să stabilească procesele prin care își va îmbunătăți randamentul energetic. Implementarea acestora ar trebui să conducă la reducerea costurilor cu energia, la diminuarea emisiilor de gaze de seră, precum și a altor procese cu impact asupra mediului. Standardul ISO 50001 stabilește cadrul internațional pentru furnizarea, utilizarea și consumul de energie în organizații industriale, comerciale și instituționale.

Implementați un sistem de management al energiei durabil, conform cu standardul ISO 50001, și demonstrați că organizația dvs. s-a angajat să își îmbunătățească în permanență randamentul energetic.

Cu ajutorul rețelei sale internaționale de profesioniști în managementul energiei, SGS vă poate sprijini pe parcursul procesului de certificare ISO 50001 oferindu-vă servicii de formare, analiză a diferențelor și audituri de certificare.

Obțineți certificarea ISO 50001 cu ajutorul evaluării și auditului independent al SGS și diferențiați-vă de concurenți angajându-vă la eficiență energetică.